BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Van der Poel zegeviert voor het eerst in Niel: Europese kampioen houdt Aerts van derde overwinning op rij in Jaarmarktcross

VeldrijdenMathieu van der Poel heeft in de Jaarmarktcross in Niel de tweede manche van de DVV Verzekeringen Trofee gewonnen. De Nederlander maakte het verschil in het tweede deel van de wedstrijd. Toon Aerts en Laurens Sweeck finishten respectievelijk als tweede en derde.

35 reacties

  • Bram Collins

    5 jaar geleden
    VDP, de enige echte wereldkampioen. Tenminste geen eendagsvlieg zoals VA.
  • Marc Ledure

    5 jaar geleden
    Als er èèn wereldkampioen bestaat is het Van Der Poel.
  • Joke Van Kalmthout

    5 jaar geleden
    @Glenn Wouters en Eric Audenaert, nog wel een beter voorbeeld van het sprintvermogen van Mathieu is misschien wel de eindsprint van het NK op de weg, waar hij in de laatste meters iedereen te snel af was, inclusief de sprinters Danny van Poppel, Ramon Sinkeldam, Dylan Groenewegen, Niki Terpstra, Fabio Jakobsen en Moreno Hofland.
  • Erik Audenaert

    5 jaar geleden
    Glenn Wouters , in de sluitingsprijs was MVDP pas zesde . Noem jij dat sprinten ? Of speel jij de sprint nog eens af op maal 64 . Jonge , jonge .
  • glenn wouters

    5 jaar geleden
    Eric Audenaert volg jij het wielrennen eigenlijk? MVDP heeft al meermaals bewezen dat hij kan sprinten. Het is geen Greipel of Mc Ewen, maar die kunnen ook niet crossen. Bekijk de uitslag van de sluitingsprijs in Putte en je snapt wat ik bedoel.