Inwoners van Marseille hielden vandaag een herdenkingsmars voor de slachtoffers van de ingestorte gebouwen eerder deze week.
Volledig scherm
Inwoners van Marseille hielden vandaag een herdenkingsmars voor de slachtoffers van de ingestorte gebouwen eerder deze week. © AP

Balkon stort in tijdens herdenkingsmars voor slachtoffers ingestorte gebouwen Marseille

In de Zuid-Franse stad Marseille zijn drie mensen lichtgewond geraakt nadat een deel van een balkon instortte. Opmerkelijk: het incident gebeurde toen de herdenkingsmars voorbijkwam voor de slachtoffers van de ingestorte gebouwen eerder deze week. 

9 reacties

  • Marc LInden

    5 jaar geleden
    waar is de Europese hulp voor Italië en nu Frankrijk?? we sluizen miljoenen euro's naar landen waar we niets met te maken hebben en dat geld verdwijnt naar waar of komt terug naar wie? Maar in Europa moeten we niet helpen... geen consensus wie deel van de opbrengst krijgt
  • cecil atherton

    5 jaar geleden
    Het was dan ook een balkon voor max. 3 mensen uit de jaren 70. Omgerekend naar 2018 max. 1,18 personen.
  • Jean De Grande

    5 jaar geleden
    Blijkbaar is heel Frankrijk aan het instorten. Waarschijnlijk gevolg van decennia links beleid .
  • Jack Dereder

    5 jaar geleden
    Mark , kunnen domme opmerking niet beperkt worden tot de familie kring als mensen toch commentaar willen leveren?
  • Alasan San

    5 jaar geleden
    Hoe ironisch.
  1. KIJK. Nederlandse Anita draagt al 11 jaar protheses na neusamputatie wegens zeldzame kanker: “Ik heb voorraad zomer- en winterexemplaren”

    KIJK. Nederland­se Anita draagt al 11 jaar protheses na neusamputa­tie wegens zeldzame kanker: “Ik heb voorraad zomer- en winterexem­pla­ren”

    Nadat het nieuws uitbrak dat de Nederlandse presentatrice Dieuwertje Blok (66) haar neus moet laten amputeren door huidkanker, deelt Anita van der Linde haar ervaring. Zij onderging elf jaar geleden dezelfde operatie, omdat ze aan een zeldzame vorm van kanker leed. “Eerst hield ik me sterk wanneer ik in de spiegel keek, maar na een paar dagen brak ik volledig”, getuigt ze. Na een tijdje begon Anita met het dragen van neusprotheses en die komen voor in alle vormen en kleuren. “Per seizoen laat ik mijn neus opmeten, dan krijg ik een lichte neus voor de winter en een iets donkerdere neus voor in de zomer.”
  2. KIJK. 88-jarige Oekraïner Ivan wandelt 's nachts tientallen kilometers om aan Russische militairen te ontsnappen

    KIJK. 88-jarige Oekraïner Ivan wandelt 's nachts tientallen kilometers om aan Russische militairen te ontsnappen

    De 88-jarige Ivan Vivsianyk, inwoner van het dorp Ocheretyne in de regio Donetsk, wist op een opvallende manier te ontsnappen aan de Russische bezetting. Dat vertelt hij nu aan de Oekraïense nieuwszender 1+1. Russische militairen namen zijn paspoort af, waardoor hij besloot ‘s nachts te voet op de vlucht te slaan. De tachtiger liep maar liefst zes uur lang, onder vuur, in het donker, totdat hij onderweg een chauffeur tegenkwam die aanbood hem een lift te geven. Nu verblijft de grootvader in Dnipro, waar hij wacht op een nieuw Oekraïens paspoort.