Dieter Nijs
Volledig scherm
© Dieter Nijs

Klopjacht in Elsene afgelopen: gewapende man die restaurantgangers bedreigde geeft zich over

In Elsene was er vanavond even een klopjacht aan de gang in de Amerikaansestraat. Een gewapende man bedreigde er in een restaurant een aantal mensen. De verdachte heeft zich ondertussen overgegeven aan de politie. Er vielen geen gewonden.

14 reacties

  • Erwin De Mulder

    5 jaar geleden
    Volgens sommigen is de dader het slachtoffer en de uitbater de dader. Zo gaat dat hier meestal in dit land. Als dader ben je dan super gemotiveerd natuurlijk goed wetende dat je in een mum van tijd in slachtoffer veranderd.Sorry ,de essentie van de zaak vergeten:als je boven een restaurant of cafe gaat wonen mag je meestal wat lawaai verwachten denk ik.Erwin De Mulder
  • krindl

    5 jaar geleden
    weeral gekend bij de politie !! ...de onderzoeksrechters hebbend die sukkelaar toch al vrijgelaten zeker...as diejen mens niet tegen lawaai kan, wel bedreigd maar niet gegijzeld ???? !!! man man man.....kerkers moeten er gebouwd worden en geen luxe-gevangenissen.....er is toch n beton-stop !
  • Mary Sweet

    5 jaar geleden
    Leuk dat ze hier “Wapen” schrijven en met speciaal interventie team komen . Toen ik (zwanger) ,mijn man en bejaarde schoonmoeder in elkaar geslagen werden met een metalen bar en een mes noemden ze het “gereedschap “ en lieten ze hen vrij !!!
  • diane colman

    5 jaar geleden
    Volledig akkoord met William.... er zou geen kat meer binnen mogen in ons land en zeker als ze niet gecastreerd zijn … mag er niet om lachen want ik vind het een triestige tijd.
  • Gino Rogiest

    5 jaar geleden
    Moest niet iedereen een tijd geleden zijn wapens inleveren ?? Just ja , Brussel is buiten de wet