Mercier zette Cercle met een vrije trap op rozen.
Volledig scherm
Mercier zette Cercle met een vrije trap op rozen. © BELGA
Cercle Brugge CER
2
EINDE
0
SK Beveren BEV
  • 18' Goal Xavier Mercier
  • 71' Goal Gianni Bruno

VIDEO. Waasland-Beveren in miserie door parel van Mercier en gestuntel van VAR

Jupiler Pro LeagueCercle Brugge sluit de heenronde van de reguliere competitie af met een bonus van vier punten op de uitgestippelde marstabel na een makkelijke 2-0 thuiszege tegen Waasland Beveren. Het team van Yannick Ferrera raakt niet weg onderin, waar het nu ook door Zulte Waregem wordt voorbijgesneld. De prestatie van de Waaslanders was, zelfs rekening houdend met de vele geschorsten, serieus ondermaats. Dat laatste gold ook voor de arbitrage, waarbij de jonge ref Lothar D’Hondt absoluut niet geholpen werd vanuit het VAR-busje.

3 reacties

  • Alfons Detemmerman

    5 jaar geleden
    Stop met die VAR het wordt belachelijk ! En voer ook een rode kaart in voor scheidsrechters die de VAR raadplegen en duidelijk een foute beslissing nemen. Dit lijkt helemaal op bedrog
  • Ronald Plovie

    5 jaar geleden
    De Var blunderde, zowel in het nadeel of in het voordeel van Cercle, maar in de media lezen we vooral dat de Var Cercle bevoordeelt, de rest wordt verzwegen. Al bij al een oververdiende overwinning!
  • Patrick Rasschaert

    5 jaar geleden
    vandaag blunderende scheids met een al even onbekwame VAR zoals gisteren waarbij KV Oostende tegen Antwerp letterlijk door de ref en de VAR bestolen werd. Hoog tijd dat de bond ingrijpt. Als de VAR blundert schaf die boel af.