Zakenman Edison Brittes Junior, zijn dochter Allana en zijn vrouw Cristiana (rechts) zitten alle drie vast voor de moord op voetballer Daniel.
Volledig scherm
Zakenman Edison Brittes Junior, zijn dochter Allana en zijn vrouw Cristiana (rechts) zitten alle drie vast voor de moord op voetballer Daniel. © Iinstagram

Mysterie rond gruwelijk vermoorde voetballer blijft groot: toont nieuw bewijs aan dat hij vrouw van hoofdverdachte niet verkracht heeft?

VoetbalDe gruwelijke moord op voetballer Daniel Correa Freitas (24) blijft beroeren. Edison Brittes Junior, een in Brazilië bekende zakenman, heeft dan wel bekend, de politie is helemaal niet zeker van zijn motief en vraagt zich af of er geen andere moordenaars in het spel zijn. Ondertussen blijven zowel zijn vrouw als dochter in de cel omdat ze er verdacht van worden meegeholpen te hebben in het maskeren van de moord.

9 reacties

  • jurgen hens

    5 jaar geleden
    Foto's zijn onder dwang genomen. Zou ook wel eens kunnen. Hij was daar alleen zonder vrienden of familie. ???? Ver van huis op een vreemde plaats. Dit is georchestreerd.
  • johanneke li

    5 jaar geleden
    Welk mysterie? De fotos die hijzelf voor zijn dood heeft gemaakt zijn duidelijk niet koosjer en wijzen op misbruik, dus de verklaring van de dader komt er perfect mee overeen, weliswaar een heftige reactie maar iedereen is anders in het omgaan met woede. Daniel heeft de situatie geprovoceerd!
  • Tina Colpaert

    5 jaar geleden
    Hij heeft ze misschien niet verkracht omdat ze een affaire hadden en dit niet mocht uitkomen zo zijn de stoppen bij alle partijen doorgedraaid toen de echtgenoot erop uit kwam????
  • johanneke li

    5 jaar geleden
    Met uw "spel" tegen een vrouw aanschuren kunt ge in alle toestanden hoor, dus zelfs als je dronken bent! Ik zou het ook niet toelaten dat een gast die je in uw huis hebt verwelkomd zich zo gedraagd tov mijn vrouw!
  • Boris BAL

    5 jaar geleden
    In het Portugees Brasilaans heeft het woord "gegeten" niks te maken met eten maar een meer macho uitdrukking tussen vrienden dat je de betreffende vrouw genomen hebt