Shutterstock
Volledig scherm
PREMIUM
© Shutterstock

Het hoeft niet altijd een iPhone of
Samsung te zijn. Deze toestellen zijn even straf én goedkoper

We kennen allemaal de smartphones van Samsung, Apple en Huawei. Maar hebt u al eens gekeken naar wat bedrijven als Oppo, Xiaomi, Asus, Nokia en OnePlus in hun aanbod hebben? De experten bij Tweakers lijsten voor u vijf goeie smartphone-underdogs op!

29 reacties

  • Andy Verachtert

    5 jaar geleden
    De Iphone is een kleuterfoontje
  • Freddy Clauw

    5 jaar geleden
    Ik heb nog altijd mijn eerste nokia 3310 is nu 25 jaar jong en nog in topstaat !
  • Robin Van Hoof

    5 jaar geleden
    Heb zelf ulefone nu. Hiervoor een blackview. Allebij goedkoop en ook goed in gebruik. Goede batterij, NFC, camera,... Wat moet het meer kosten gewoon vanwege het merk?
  • Marc Wouters

    5 jaar geleden
    Waarvoor dienen die updates denk je? Android is van zichzelf een zeer matuur besturingssysteem. Bijna àlle apps werken bovendien op alle Android versies vanaf 4.0 of 4.1. Dat heb je op toestellen van 6 jaar oud. Je zet op je PC toch ook niet elk jaar een nieuwe versie? En ik krijg alvast veiligheidsupdates tot lang na de 2 of 3 jaar hoor, enkel geen upgrades naar hogere versies. Maar enkel als je een iPhone hebt, heb je die nodig omdat niet alle apps zomaar blijven werken.
  • Thomas Samoht

    5 jaar geleden
    Mijn Oneplus is de beste smartphone die ik ooit heb gehad. Super batterij. Nooit komt er nog een Iphone in huis, een iphone staat immens achter nu en de batterij trekt nog steeds op niets.