Illustratiebeeld
Volledig scherm
Illustratiebeeld © Getty Images

Jager in Slovakije schiet vrouw neer in plaats van fazant

In Slovakije heeft een jager gisteren bij een fazantenjacht per ongeluk een vrouw doodgeschoten. Dat meldt persagentschap TASR. De politie onderzoekt wie van de deelnemers aan de drijfjacht het dodelijke schot heeft afgevuurd.

19 reacties

  • Nico De Smet

    5 jaar geleden
    Jacht afschaffen is de énige juiste oplossing. Onschuldige dieren en in dit geval een vrouw afknallen voor uw plezier is ronduit walgelijk en verwerpelijk.
  • Ludovic De Beuckeleer

    5 jaar geleden
    weer een kwakel van je welste , fazanten en gevogelte schiet je met hagelpatronen . ik vermoed dat er weer een of ander soort van dieren organisatie er achter zit om alles zwart te maken wat met jacht te maken heeft.we zullen de slachthuizen sluiten en de visserij verbieden en zij die tegen dit alles zijn gaan deze mensen onderhouden.
  • EDDY VAN LANDEGHEM

    5 jaar geleden
    mensen die wapens legaal bezitten met vergunning, hebben zowiezo meer discipline dan andere. Dus mensen die zeggen "wapens brengen altijd ellende mee" is kwats. Dat je verschil nie kunt maken tussen ne fazant of iets anders is een ander probleem! onlangs zijn er mountainbikers beschoten ja.... wellicht als je in jacht terrein gaan beken of wandelen kan dat gebeuren!.
  • Rik Vang

    5 jaar geleden
    Typisch jagers: Het beweegt: Pang pang
  • Tina Colpaert

    5 jaar geleden
    oei was het een konijn of olifant je gaat toch niet zomaar schieten zonder dat je ziet wat het is?