Sp.a-voorzitter John Crombez.
Volledig scherm
Sp.a-voorzitter John Crombez. © BELGA

Crombez wimpelt heisa rond coalitie PVDA af: “Geef maar seintje als we stijgende kinderarmoede kunnen bespreken”

Dat de PVDA in Zelzate in het gemeentebestuur komt, is ook voor CD&V een brug te ver. "Voor CD&V is samenwerking met PVDA geen optie", zegt voorzitter Wouter Beke op Twitter. "Ongelooflijk dat sp.a doet waar zelfs PS niet aan wil beginnen.” Sp.a-voorzitter John Crombez onttrekt zich op zijn beurt aan de heisa en stelt dat er belangrijkere dingen zijn waar de regeringspartijen zich op kunnen concentreren.

128 reacties

  • Julien Cuypers

    5 jaar geleden
    Niet moeilijk dat er meer en meer armoede is in Belgie, het wordt geïmporteerd vanuit heel de wereld naar Belgie toe! En de Belgische bevolking zal het wel betalen, die hebben toch niks te zeggen, nietwaar Crombez jullie hebben dit gerealiseerd gedurende vele jaren!
  • Marc Baeyens

    5 jaar geleden
    sp.a heeft zich bij monde van Crombez totaal ongeloofwaardig bestempeld. Van hun 'politieke correctheid' kan men enkel nog de kringen in het water zien. Zo verslaafd aan postjes had ik zelfs na de schande met Meeuws in A'pen niet gedacht.
  • Lydie Teblick

    5 jaar geleden
    Crombeke vraagt uwe C4 man Spa is verzopen !
  • dominique castelein

    5 jaar geleden
    kinderarmoede,hoe waar,die allochtonen gebruikennhet geld om dure wagens te kopen,te paraderen en werken niet,johnneken,dat is een probleem waar wij het moeten over hebben,
  • Jef Heffens

    5 jaar geleden
    @Frank Dumon: China heeft al meer dan 20 jaar de meest extreme vorm van staatskapitalisme, het kapitalisme in VS is daar klein bier tegenover. Je kan naar China reizen maar de goed georganiseerde propaganda machine toont wat ze je willen tonen. Enkele tientallen miljoenen superrijken kunnen nog altijd profiteren van één miljard goedkope arbeidskrachten met zéér weinig rechten. Wie protesteert verdwijnt gewoon. Ze worden niet gevangen genomen, niet terechtgesteld, niet gefolterd, ze verdwijnen.