BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Vanhaezebrouck kon tegen Gent bijna niet rekenen op matchwinnaar Kums: “Hij heeft aan 50 procent gespeeld”

AnderlechtSven Kums trok Anderlecht vandaag mee over de streep. Tegen Gent legde hij zijn eerste twee treffers in paars-witte loondienst in het mandje. Maar diezelfde Kums stond bijna niet aan de aftrap. “Hij heeft aan 50 procent van zijn mogelijkheden gespeeld”, vertelde zijn trainer Hein Vanhaezebrouck achteraf.

10 reacties

  • frankie bressinck

    5 jaar geleden
    Als ik lees hoe zwak en slecht Anderlecht wel is. De waarheid is dat ze 30 punten hebben en op 1 punt van Club staan! Wat moet dan dat geweest zijn als ze keigoed waren? 45 op 45? Standard speelde de pannen van het dak tegen Club en hebben nauwelijks 23 punten en staan 7de! Perceptie jongens! "topploeg" RCGenk, een gelukkig puntje tegen Moeskroen die laatste staan!
  • jozef van riel

    5 jaar geleden
    Betere wedstrijden gespeeld?? Buiten de eerste 45 min. thuis tegen Fenerbahçe kan ik me niet eens 5 min. goed voetbal van Kums bij RSCA herinneren!!
  • Steven Moreels

    5 jaar geleden
    " even op de tanden bijten " hoor je wel eens zeggen . In Engeland spelen ze veel meer matchen en daar heb je over het algemeen ook minder blessures. Waar ligt het dan aan ?
  • Frederik Janssens

    5 jaar geleden
    Topprestatie van Kums, ik had niet gedacht dat hij het nog kon. En Anderlecht de nul gehouden, keigoed! Spelsysteem was ook goed.
  • Marcel De Maesschalck

    5 jaar geleden
    Nu slechts aan 50 % gespeeld. Zou zo altijd moeten zijn, want de wedstrijden die hij aan 100 % heeft gespeeld kwam hij er niet bij te pas. Is gewoon een overroepen spelertje die VEEL te kort komt voor het niveau van een topploeg in België, maar ja Anderlecht is ook geen topploeg meer.