RV
Volledig scherm
© RV

Potje van Max Verstappen kookt over nadat oerdomme actie van collega hem zege kost

Formule 1“Ik hoop dat ik hem niet tegenkom in de paddock”, brieste Max Verstappen na de GP van Brazilië. De Nederlander doelde op Esteban Ocon, de achterblijver die Max Verstappen met een oerdom manoeuvre van de baan reed. Wel, beide heren kwamen elkaar na de race tegen, en er kwam duw-en trekwerk bij te pas. Onze noorderbuur krijgt een taakstraf voor het incident. 

161 reacties

  • Anoniem

    5 jaar geleden
    De renstal en baas van Ocon heeft inmiddels ook hun verklaring gegeven en die was kort en krachtig"Het is niet omdat je aan de leiding rijdt dat er plots voor de leider andere regels gelden"Ocon heeft niks verkeerd gedaan en de 10" straftijd was on-rechtvaardig.Soms wil de wedstrijdleiding niet hun gezicht verliezen ,maar bij deze hebben ze dit wel met hun beslissing.
  • Dirk Hofstede

    5 jaar geleden
    Beste lezer , ik als Nederlander vind al die kritiek op Max vanuit Belgie wel heel vervelend. Lijkt wel of jullie ons meer haten dan wij de Duitsers 70 jaar geleden. Max kan er toch ook niks aan doen dat hij een Belgische mama heeft.
  • Geert Corens

    5 jaar geleden
    Ocon heeft volkomen gelijk. Verstappen compleet gefrustreerd. F1 onwaardig !
  • Britt De Geest

    5 jaar geleden
    Ik zie enkel Verstappen die de deur dichtknalt voor Ocon. Spiegeltjes gebruiken Max!! Ach ja, eens een brokkenpiloot, ...
  • Marko Decandt

    5 jaar geleden
    Gaspar Bosteels, Eindelijk, dank u voor je reactie. Eindelijk iemand die de race echt gezien heeft. Iedereen zit hier maar commentaar te geven op iets wat ze denken dat gebeurd is. Ocon reed idd achter Max en was sneller en wou zich ontdubbelen. Al die nonsens over blauwe vlaggen.