Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Moet Van Aert meer dan half miljoen euro aan ex-ploeg betalen?

VeldrijdenSniper Cycling, de ploeg van Nick Nuyens en Chris Compagnie, vraagt aan Wout van Aert een schadeloosstelling van “meer dan een half miljoen euro”. Dat raakte gisteren bekend. Van Aert verbrak zijn contract, dat normaal eind 2019 zou aflopen, in september van dit jaar. Van Aert roept daarvoor ernstige ­feiten in. De zaak wordt in oktober volgend jaar behandeld door de arbeidsrechtbank in Mechelen.

98 reacties

  • Rik Cappelle

    5 jaar geleden
    Neen Roland bij die procedure werd een door beiden overeengekomen ontslag en overgangsregeling getroffen en werd en transactiepremie betaald met wederzijds akkoord en respect.
  • Roger Deprez

    5 jaar geleden
    Wout zal zomaar niet stoppen bij sniper er moet toch iets erg gebeurt zijn en Wout was toch het uithang bord van Willems- Crelan, zeker na zijn geweldig voorjaar in de klassiekers met geen weg voor bereiding. Waarom hier zoveel mensen tegen hem zijn is onbegrijpelijk of is het misschien dat hij 3 jaar al wereld kampioen is na elkaar en dat VDP hem niet kan volgen die dag omdat hij toch beter tegen de stress kan.
  • johan Maddens

    5 jaar geleden
    Van Aert zal wel niet alleen beslist hebben de ploeg te verlaten , moet toch een reden geweest zijn !
  • Ongeveer Precies

    5 jaar geleden
    Bob Jansens, Sniper wordt niet opgeslorpt. De ploegen fuseren en Sniper zou de penvoerende partij zijn. De ploeg fietst per 2019 onder de Nederlandse vlag maar onder de Belgische licentie van Sniper. Die vlieger gaat dus niet op. Het moge wel duidelijk zijn dat Nuyens de boel juridisch goed dichtgetimmerd heeft. Dit wordt voor het kamp Van Aert nog een knap hoofdpijndossier.
  • Benny Bertrant

    5 jaar geleden
    Ben geen Van Aert fan, maar.... voor de WK trui zal hij onverbiddelijk toeslaan! Van de Poel zal huiswaarts rijden met? zilver, brons? Op een minuut zullen ze gereden worden! Ten spijt van mijn favoriet VDP!