“Schandalig”, vindt de koepelfederatie voor uitzendkantoren.
Volledig scherm
“Schandalig”, vindt de koepelfederatie voor uitzendkantoren. © RV

Cracco’s uitzendbedrijf jobfixers steekt concurrentie in brand in filmpje: “Iets te enthousiast geweest”

Jobfixers, het nieuwe uitzendkantoor van ‘The Sky Is The Limit’-deelnemer Philip Cracco, heeft kwaad bloed gezet bij concurrenten. Afgelopen weekend dook er via sociale media een filmpje op waarin medewerkers van Cracco’s bedrijf een banner met daarop de vervormde namen van concurrenten in brand steken. “Schandalig”, vindt de koepelfederatie voor uitzendkantoren.

19 reacties

  • Geert Desmet

    5 jaar geleden
    jobfixers zijn gewoon een bende ambetanterikken. Ze bellen 3 tot 4 keer per dag. Regering zou beter daar eens een regeling voor uitwerken om de mensen niet lastig te vallen.
  • Dylan Vansteenkiste

    5 jaar geleden
    Jammer om te zien hoe de sector van de interim wereld terug in het slechte daglicht wordt gesteld... erger nog is hoe men terug het globaal beeld zal vormen van hoe deze sector in elkaar zit. Wat totaal niet zo is bij de kantoren die zich wel serieus bezig houden met hun job. Jobfixers brengt deze sector in het slechte daglicht! Één ding is zeker, ik ga nooit bij hen aankloppen voor een eventuele nieuwe job!
  • dirk Driessens

    5 jaar geleden
    En iedereen trapt er in gratis reclame
  • Guido Hutsebaut

    5 jaar geleden
    Interimkantoren draaien niet zo goed...zijn NIET efficient en zoeken echt niet naar de juiste kandidaat...ook het personeel dat daar werkt is niet gevormd....ppppfffff
  • peter witdouck

    5 jaar geleden
    die zielige vent...egotripper.jammer van dat madamtje die daar haar leven moet mee delen