Max Verstappen en Helmut Marko.
Volledig scherm
Max Verstappen en Helmut Marko. © Getty Images

Adviseur van Red Bull en Max Verstappen: “Ocon heeft geluk dat Jos Verstappen hier niet was”

Formule 1Helmut Marko, de technische adviseur bij Red Bull, heeft met een fikse knipoog gereageerd op de duw- en trekpartij tussen Max Verstappen en Esteban Ocon na afloop van de Grand Prix van Brazilië. “Hij (Ocon, red.) heeft geluk dat Jos hier niet was.”

37 reacties

  • Peter Thys

    5 jaar geleden
    Max is smaakmaker maar helaas niet altijd in positieve zin ! Mits een beetje verstand zou het een hele grote kunnen zijn/worden.Zoals hij zelf aantoont ziet hij zelf zijn fouten niet in,wil hij ze ook niet inzien, wil er niks van leren en ooit (ik hoop het niet) zal er iets meer mis gaan.Hopelijk voor hem en anderen hoeven er geen fatale dingen te gebeuren !
  • Gilbert Vermeersch

    5 jaar geleden
    Max is een zeer grote belofte maar heeft zichzelf in de miserie gereden, niet de schuld van Ocon, die reed al bijna in het gras. Het gedrag van vader en zoon getuigd van weinig klasse.
  • Guy Bevers

    5 jaar geleden
    Brokkenpiloot Verstappen.
  • Patrick morel

    5 jaar geleden
    In de kop van Max zit het nog altijd niet goed. Zo de deur dichtdoen is vragen om problemen, soms rijdt hij met een rode waas voor zijn ogen.
  • Henkie Janssen

    5 jaar geleden
    Wat een overdreven gedoe over een paar duwtjes. Hoe vaak zijn coureurs niet op de vuist gegaan en hebben ruzie gehad waaronder ook de grote namen. Die mannen hebben de adrenaline uit de oren komen dan vind ik het niet vreemd dat er wat geduwd wordt. Op het voetbalveld zie ik ergere dingen.