© Jozef Croughs

© Jozef Croughs

thumbnail: null
thumbnail: null

Horlogemerk MeisterSinger brengt gelimiteerde Sint-Truiden City Edition uit

Het horlogemerk MeisterSinger bekleedt een unieke positie op de markt van mechanische Swiss made uurwerken. De aparte realisatie met slechts één wijzer wil in deze jachtige wereld een verkwikkende oase van onthaasting zijn.

Jozef Croughs

Jaarlijks ontwerpen ze een specifieke, gelimiteerde City Edition van een bepaald model. Voor de versie van 2018 tekende juwelier Yans uit Sint-Truiden als enige in Limburg in om een exceptioneel uurwerk te realiseren met op het transparante deksel karakteristieke beelden, typerend voor de stad. Geen kenmerkender iconen als de drie torens en de tweekoppige adelaar, eveneens terug te vinden in het logo van onze geel-blauwe trots STVV.

Gegadigden die op voorhand hadden ingetekend mochten hun gepersonaliseerd exemplaar in ontvangst nemen uit de handen van algemeen verkoopdirecteur van MeisterSinger, de heer John van Steen, die speciaal voor de gelegenheid naar Sint-Truiden kwam. Eventuele geïnteresseerden kunnen nog beschikken over een (3) van de tien onuitgegeven horloges.

Info www.juwelier-yans.be

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer