Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Patrick Lefevere over sensationele comeback van Andrea Tafi: “Vroeg hem of hij gek is geworden”

WielrennenAndrea Tafi heeft een opvallend plan. De 52-jarige Italiaan wil twintig jaar na zijn zege opnieuw aan de start staan van zijn droomwedstrijd, Parijs-Roubaix. Over een sensationele comeback gesproken. Maar wat vindt z'n gewezen ploegleider Patrick Lefevere van die opmerkelijke terugkeer?

10 reacties

  • Gino Denil

    5 jaar geleden
    Tafi heeft nog een hele carrière voor zich als oudste renner. Nu de Fransman Robert Marchand beslist heeft dit jaar om er op de leeftijd van 106 jaar mee op te houden. Omdat zijn bloeddruk te hoog wordt.
  • Jacques Hillaert

    5 jaar geleden
    Ik denk ook dat je dat beter niet doet maar anderzijds brengt het weeral animo in het wielrennen, hihi , moed en durf om zoiets te ondernemen maar ook een beetje gek he
  • willy van dijck

    5 jaar geleden
    Hij heeft toch niet gezegd dat hij mee doet voor te winnen, hij wil gewoon bewijzen dat een gewezen topsporter nog in staat is om die zware koers uit te rijden op nog een degelijke manier.
  • wim rooyakkers

    5 jaar geleden
    Wat is geweest,is geweest.en dat je ouder wordt ,moet je aanvaarden,al zal dat voor hem moeilijk zijn.maar misschien een Parijs Roubaix voor 50plussers,?
  • Werner Gielis

    5 jaar geleden
    ne keer teveel gevallen ???