Groen-boegbeeld Mieke Vogels (64). Foto uit 2014.
Volledig scherm
Groen-boegbeeld Mieke Vogels (64). Foto uit 2014. © Benoit De Freine

Mieke Vogels getuigt over de prostaatkanker van haar echtgenoot: "Zijn mannenlichaam wordt stilaan een vrouwenlichaam, alle seksuele lusten zijn totaal weg”

Oud-minister en oud-Groen-voorzitter Mieke Vogels heeft gisteren voor het eerst getuigd over de uitgezaaide prostaatkanker waar haar echtgenoot Willy al negen jaar mee kampt. De Antwerpse was te gast in het Radio 2-praatprogramma ‘De Rotonde’ met Christel Van Dyck. “Over de verschrikkelijke ziekte prostaatkanker wordt weinig gesproken. Mannen zien hun lichaam veranderen en zijn volgens mij heel eenzaam.”

14 reacties

  • Wilfried Vanden Berg

    5 jaar geleden
    maurice snelders je hebt gelijk. Maar manieren heeft ze nooit gehad. Alles om in de media te geraken. Met het meest idiote eerst. Zelfs geen respect voor de eer van haar man. Zielig mens. Geen respect voor dit verhaal.
  • Wilfried Vanden Berg

    5 jaar geleden
    Kies voor een jongere vrouw. Dan heb je die problemen niet. De rest is kassa voor de dokter.
  • Claudia Rosseel

    5 jaar geleden
    Maurice, dat is net waarover het in dit artikel gaat. Zolang mannen zoals jij het genant vinden (voor de patiënt) dat er over de vervelende bijwerkingen van de behandeling van prostaatkanker wordt gesproken, zullen veel mannen die ermee worden geconfronteerd niet eens durven praten over de miserie die hen treft. Want hun verhaal is blijkbaar te genant voor woorden...
  • willy platteau

    5 jaar geleden
    ik ben 66 ,en laat elk jaar vrijwillig een rectale echo uitvoeren . Is niet leuk ,maar het is wat het is , als er iets gebeurd ,dan zijn we er snel bij ,en is de kans op genezing wat reeeler
  • Felix Strackx

    5 jaar geleden
    Je wenst het niemand toe. Veel sterkte Willy en Mieke!