Nelson Piquet versus Salazar Formule 1 GP Hockenheim 1982
Volledig scherm
PREMIUM
Nelson Piquet versus Salazar Formule 1 GP Hockenheim 1982 © RV

Een rake rechtse of het slechtere kickbokswerk: in vergelijking met deze F1-coureurs is Verstappen nog een doetje

Formule 1Max Verstappen serveerde afgelopen  weekend in Sao Paulo geen primeur toen hij zich aan Esteban Ocon vergreep. Het kwam eerder al tot handgemeen in formule 1. Meer dan eens, zelfs. Coureurs die elkaar te lijf gaan. Die dat willen maar tegengehouden worden. Of minstens verbale bonje hebben. Een bloemlezing.

16 reacties

  • Marie Vandam

    5 jaar geleden
    Wat mis ik de F1 van piquét en consoorten dat waren nog echte mannen, max brengt tenminste samen met de vocabulaire van Kimi nog leven in de brouwerij , soms denk ik dat ik naar een PlayStation game aan,t kijken ben als ik de F1 nu zie ..zeer triestig !
  • William Inghels

    5 jaar geleden
    Had Hamilton Verstappen terug voor gelaten, m.a.w. had hij Max terug op de eerste plaats laten rijden, dan zou Hamilton pas een ware kampioen zijn. En dan was er geen veronderstelling van ...
  • Steven Moreels

    5 jaar geleden
    hij moet er van blijven, van de Red Bull.
  • willem coopman

    5 jaar geleden
    Verstappen is een ezel, had hij wat gewacht dan had hij Ocon zo weer ingehaald. Maar neen, de driftkikker bij uitstek moest meteen voorbij en duwde Ocon en zichzelf van de baan. Maxke mag dan wel kunnen sturen, maar qua opvoeding komt hij nog niet aan de hielen van Stoffel Vandoorne!
  • Filip Desmedt

    5 jaar geleden
    Verstappen is een blaas !! Teveel van de drankjes van zijn sponsor gedronken !!