RV
Volledig scherm
© RV

Duits “horrorpark” van 360 miljoen euro bezorgt Center Parcs weer kopzorgen

Een vakantiepark in Zuid-Duitsland blijft Center Parcs met kopzorgen opzadelen. Begin oktober, toen Ferienpark Allgäu geopend werd, bleken er zoveel gebreken te zijn dat gasten rechtsomkeer maakten en het park weer gesloten moest worden. Nu is het weer open, maar klaagt de plaatselijke brandweer. 

18 reacties

  • Roy Coocks

    5 jaar geleden
    Ik herinner me ook nog de teloorgang van het ooit zo riante Ten Bel op Tenerife. In 1999 begon de verloedering en werd het begin van het einde ingeluid.
  • Danny Govaerts

    5 jaar geleden
    Duidelijk een gebrek aan leidinggevende met invloed. Zo een groot project moet toch een coördinator hebben die zorgt dat er pas kan gestart worden na oplevering van het park. Als beheeder zou ik mijn conclusie trekken en aan afvloeiing denken bij hooft verantwoordelijk die te veel feestjes bezocht hebben en te weinig werk inicatief hebben genomen .
  • Miguel N. Noridine

    5 jaar geleden
    Mooie herinnering aan Centerparcs vanuit onze jeugd maar ook wij zijn al enkele jaren naar LANDAL greenparcs overgeschakeld. Goedkoper, krak hetzelfde principe en vaak ook in dezelfde buurt.
  • Geert Ferket

    5 jaar geleden
    Met CP is het fors achteruit gegaan nadat het in Franse handen kwam. Dat gaat zo met àlle bedrijven die overgenomen worden door Fransen.
  • Daisy De Smedt

    5 jaar geleden
    Jammer want zo te zien gaat het heel mooi worden eens het af is.