John V. verscheen vandaag voor de raadkamer.
Volledig scherm
John V. verscheen vandaag voor de raadkamer. © Hans Verbeke

Vietnamese vrouw (28) werd vermoord op dag dat ze in ons land arriveerde

De man van 29 uit Zonnebeke die verdacht wordt van de moord op de Vietnamese Nguyen Thi Xuan, nu bijna twee jaar geleden, moet een maand langer in de cel blijven. John V. werd vorige donderdag opgepakt toen hij net thuis vertrokken was naar het werk. De politie kwam de man op het spoor na doorgedreven onderzoek, maar een doorbraak kwam er pas nadat de Vietnamese ambassade in ons land bij het gerecht had geïnformeerd naar een vrouw die al lange tijd vermist was. 

36 reacties

  • anni degraeve

    5 jaar geleden
    en de vriendin in kwestie, ocharme, was in de waan dat haar verloofde een magnifieke goed betaalde baan had. Zij kon toch ook weten dat hare man er liefjes op nahield. Maar bij deze, is uiteraard geen manier om die vietnamese dame van het leven te beroven. Die pipo had wss nooit gedacht dat dit ging uitkomen !
  • lauren van eupen

    5 jaar geleden
    Begrijp ten 1ste niet dat je iemand kunt vermoorden. Ten 2de begrijp ik dan ook niet hoe je dat dan op zo een gruwelijke manier kunt doen. Ten 3de begrijp ik niet dat je dan daarna zo'n komedie kunt spelen tegen familie, buren, enz..... Alleen een psychopaat kan zoiets.... Opsluiten, levenslang, zodat hij zijn kind en huidige vriendin geen kwaad kan aandoen....
  • Anthony van der Borght

    5 jaar geleden
    Iemand het leven afnemen.!!! Is nooit genoeg gestraft !!!!! Hoe zou je zelf reageren moest dat iemand van Julie omgeving zijn . Je zou er niet mee akkoord gaan gelijk welke straf hij krijgt .
  • Patrick bloemen

    5 jaar geleden
    Hij was opgelucht , wat ne zever man
  • Daniela Rosendaal

    5 jaar geleden
    'Hij werkt goed mee'..ja dus? Moet dat sympathie opkweken? Echt die advocaten proberen alles eraan te doen om hun cliënt als het slachtoffer naar voren te brengen.