Een grote woedende menigte verzamelde zich voor het politiebureau nadat de geruchten over de twee mannen via WhatsApp waren verspreid.
Volledig scherm
Een grote woedende menigte verzamelde zich voor het politiebureau nadat de geruchten over de twee mannen via WhatsApp waren verspreid. © Televisia.news

Woedende menigte steekt twee onschuldige mannen levend in brand nadat ze op WhatsApp onterecht als kidnappers waren gebrandmerkt

Geruchten over de aanwezigheid van kinderontvoerders verspreidden zich razendsnel in een klein stadje in Mexico via WhatsApp. Het waren verzinsels, maar niemand nam de moeite om ze te checken. De gevolgen waren verschrikkelijk. Een woedende menigte keerde zich tegen twee onschuldige mannen en stak hen levend in brand.

13 reacties

  • mieke jansens

    5 jaar geleden
    men is nooit schuldig tot het bewezen is
  • Foexie

    5 jaar geleden
    Gewoon al die belachelijke app's afschaffen en verbieden. Dat de mensen gewoon terug gaan praten!
  • Gino Denil

    5 jaar geleden
    Zo zie je maar wat er kan gebeuren als het volk zelf het recht in eigen handen wil nemen.
  • wesley netnem

    5 jaar geleden
    Mexico is dan ook een land in complete chaos , het is een oorlogs gebied ! De Corrupte Politiek zorgt dat dit Land in Chaos blijft door de Drug kartels , ook is de ongeschoolde bevolking een grote oorzaak van de corruptie omdat ze het verstand niet hebben om er iets aan te doen door hun eigen Hebzucht ! En dus de bevolking Krijgt waar het om vraagt , net zoals in België we de Politici krijgen die we verdienen!
  • Erwin Werwaarts

    5 jaar geleden
    Is't weer zover ? Ik herinner mij een gelijkaardig geval daar in Mexico een paar jaren geleden , toen agenten die een school observeerden eveneens gelyncht werden wegens dezelfde verdenkingen . België hoeft op dat vlak van verdachtmakingen niet veel beter te zijn , en zelfs nog slechter als dat met viserende en malafide opzet gebeurt .