De Roeck
Volledig scherm
© De Roeck

Antwerpse ring weer vrijgegeven na ongeval met vier vrachtwagens en twee personenwagens, zeer zware avondspits verwacht

Op de Antwerpse ring is het aanschuiven geblazen in Antwerpen-Oost richting Nederland door een ongeval waarbij vier vrachtwagens en twee personenwagens betrokken waren, meldt het Vlaams Verkeerscentrum. Het ongeval gebeurde rond 13.20 uur onder een brug, waardoor de takelwerkzaamheden nog lange tijd kunnen duren. Rond 16.15 uur werd de rijweg weer vrijgegeven, maar de files geraken voor de avondspits wellicht niet meer opgelost, waardoor die volledig in de soep dreigt te lopen.

36 reacties

  • ANN LIMBOS

    5 jaar geleden
    Loempe mensen !
  • Thierry Vansweevelt

    5 jaar geleden
    Niets van gemerkt want ik ben zo dicht bij huis gaan werken door deze toestanden dat ik geen snelweg nodig heb. Sleutel tot geluk :)
  • Rik Vrachten

    5 jaar geleden
    Tja Mr Jan Baroen , daar wringt het schoentje nu !! Bij niemand wil deze job nog doen ! Zeer lage uurlonen , slechte ingewikkelde cao , lange werkdagen , hoge boetes voor alles en nog wat , slechte imago , op vele bedrijven wordt de chauffeur behandeld als een vies beest , enz enz !!! Hoogste tijd voor een totale opwaardering van het (nog steeds niet erkende) beroep vrachtwagenchauffeur !!!
  • Staf Vandoorne van pierre de garde

    5 jaar geleden
    Mooi omdenken dat ze de onbekwame truckers eruit willen. Voorbeeld bij ons 20 chauffeurs waarvan 15 onbekwame maar in het bedrijf worden die net als hun goede en bekwame collega's behandeld dus motivatie bij ervaren en bekwame truckers weg en stilaan ook de truckers zelf dus weer plaats voor 5 onbekwame chauffeurs knelpunt beroep in de hand gewerkt door overheid en werkgevers
  • Marcus Camps

    5 jaar geleden
    Ge zult er weeral maar tussenhangen. Overdreven snelheid, ongepast gedrag achter het stuur, te weinig afstand, losliggende lading (vierduizend Euro aan mijn been omdat zo'n clown het weer niet nodig vond om het deftig vast te maken), inhalen om tien seconden sneller te zijn terwijl je daar van Halen tot Leuven achterhangt. Stilaan om te kotsen dat gedoe met vrachtwagens.