Cristiano Ronaldo in een ondergoedcampagne van CR7.
Volledig scherm
Cristiano Ronaldo in een ondergoedcampagne van CR7. © CR7

Ja, ook mannen hebben het best lastig met het schoonheidsideaal

Dat vrouwen worstelen met het schoonheidsideaal weten we ondertussen. Maar we vergeten al eens dat ook mannen zich onzeker kunnen voelen over hun lijf en net zo goed druk voelen om af te vallen en gespierd te zijn. Daar herinnert een nieuwe studie van de Harvard-universiteit en de Technisch-Natuurwetenschappelijke Universiteit van Noorwegen ons nog eens aan.

6 reacties

  • Walter Braes

    5 jaar geleden
    Anabolengebruik is echt gigantisch. Er zou veel meer controle moeten zijn in fitnesscentra en de boetes zeer hoog. Ik zie kindjes van 18 jaar met abnormale spiergroei op korte tijd. Dan weet je genoeg. En ze beïnvloeden andere jongeren natuurlijk. Hard werken gedurende jaren voor die fysiek willen ze niet. Snel resultaat wel. Zielig.
  • Freddy De Vos

    5 jaar geleden
    Zeker als we kijken naar al die superheldenfilm. :')
  • Pieter arons

    5 jaar geleden
    @Dietrich Van Helder Dag dietrich , vrouwen zijn oppervlakkigere dan mannen maar dat willen ze nooit toegeven wanneer je minder zelfvertrouwen hebt verliezen ze interesse.. is iets wat wij mannen geen last van hebben.
  • Dietrich Van Helder

    5 jaar geleden
    Mannen worden over het algemeen nogal vaak vergeten. De laatste tijd gaat het vaak over vrouwen en hun lichaam, sexbeleving, gevoelens, combinatie werk-privé. Als man kan je daar nergens voor terecht. Maar dat mag niet gezegd worden of je bent een zwakke man. Mannen en vrouwen zijn gelijk, denk er dan eens aan dat mannen met dezelfde zaken worstelen als vrouwen.
  • Peter Buyck

    5 jaar geleden
    Geen olijke dikkerds in de reclame? Wat dacht je dan van Molecule, Collishop, ... en eigenlijk het logo van Bol.com... Guido, ofwel heb je een partner die het huishouden doet terwijl jij sport. Ofwel ben je alleenstaande die huishouden en sport moet combineren...