Stijn Meuris
Volledig scherm
Stijn Meuris © Foto Borgerhoff

Stijn Meuris keilt iPhone van leerling door zaal: “Nu stop ik definitief met schoolvoorstellingen”

Grote heibel na een schoolvoorstelling deze week van Stijn Meuris over de Eerste Wereldoorlog. Terwijl hij vertelde over de drama’s en gevolgen van de Grote Oorlog tokkelde één van de leerlingen rustig op zijn iPhone. Omdat hij volgens Meuris weigerde te stoppen, nam hij het toestel af  en keilde het vervolgens door de hele zaal.

656 reacties

  • Bruno callebaut

    5 jaar geleden
    Bij stijn meuris staat de tijd al een eindje stil, als je voorstellingen wil geven aan de jeugd moet je op zijn minst een beetje mee zijn met je tijd en je publiek begrijpen en respecteren. Als je voelt dat je ze moet verplichten om aandachtig naar je gezeik te luisteren dan hou je er inderdaad beter mee op!
  • Celis Tom

    5 jaar geleden
    Weet uw leerlingen te motiveren!! Wees een beetje inventief aub!!!! Meuris heeft in één ding overschot van gelijk, nl dat hij ermee stopt. Verstandige keuze!!
  • Erik Goven

    5 jaar geleden
    Het enige goede aan deze gebeurtenis is dat hij stopt. Casant manneke, lange tenen en een kort lontje. Voelt zich Keizer, maar is nog lang geen Prins. En op alles kritiek. Hij denkt echt dat hij de waarheid in pacht heeft.
  • Nathalie Willems

    5 jaar geleden
    En alweer praat meuris zijn eigen weer goed... Zijn humor lees bedledigingen vindt hij normaal. Er is meer gezegd van zijn kant dan dat hij zegt.En btw leerkrachten deden niets ...je durft niet meer als je als leerkracht de mond gesnoerd krijgt door mr meuris als je hem wil kalmeren
  • Edwin De Ruyver

    5 jaar geleden
    Inderdaad in het leger kenden we nog waarden. Er was respect voor Uw meerdere ook al was die 10 jaar jonger. Nu lachen ze U uit. Wat een jeugd de dag van vandaag.