Qmusic-dj Maarten Vancoillie
Volledig scherm
Qmusic-dj Maarten Vancoillie © QMUSIC

Qmusic-dj Maarten Vancoillie is papa van Ella

ShowbizzQmusic-dj Maarten Vancoillie en zijn partner Kristien zijn vandaag de trotse ouders geworden van Ella. Dat heeft Maarten zonet verteld op de radio.

5 reacties

  • Sharon Vandewaetere

    5 jaar geleden
    Een dikke proficiat met jullie prachtige dochter!!!
  • Marc Lettens

    5 jaar geleden
    Kristien en Maarten proficiat met jullie flinke dochter ! Mama, papa, zoon en dochter, mooi gezinnetje. Geniet er elke dag van! Marc Lettens, Aartselaar.
  • Nico Lietaert

    5 jaar geleden
    We gaan er weer aan beginnen.... mooi, prachtig, lief.... pffff
  • Veroniek Van Mossevelde

    5 jaar geleden
    Dikke proficiat
  • Liesbeth Bal

    5 jaar geleden
    Proficiat en zo mooi .
  1. Deel twee van erg persoonlijke documentaire André Hazes start op VTM2: “Ik heb mijn publieke vernedering nu wel gehad”
    Play
    Showbits
    2

    Deel twee van erg persoonlij­ke documentai­re André Hazes start op VTM2: “Ik heb mijn publieke vernede­ring nu wel gehad”

    Twee jaar geleden kregen Vlaanderen Nederland het eerlijke verhaal van André Hazes (30) te zien in de zeer persoonlijke documentaire ‘André Hazes: Crossroads’. Nu is het tijd om te zien hoe het sindsdien is verlopen met de zanger. “In dit vervolg wil ik aan de mensen tonen hoe fijn het is om al je problemen aan te pakken. Hoe anders je daarna in het leven staat”, vertelt hij aan Jarne. Maar is het niet erg lastig om zo open en eerlijk over je verslavingen te moeten praten? Dat ontdek je in een nieuwe Showbits. ‘André Hazes - the next chapter’ is nieuw op maandagavond bij VTM2.
  2. “Ik wilde niet sterven voordat mijn kinderen 18 jaar waren”: Hilde Van Mieghem kampte jarenlang met suïcidale gedachten
    PREMIUM
    BV

    “Ik wilde niet sterven voordat mijn kinderen 18 jaar waren”: Hilde Van Mieghem kampte jarenlang met suïcidale gedachten

    In het vierde seizoen van haar VRT Canvas-reeks ‘Als je eens wist’ focust Hilde Van Mieghem (66) zich op geweld tussen (plus)kinderen in een gezin. Zelf had de Vlaamse actrice ook een turbulente jeugd, en dat heeft sporen nagelaten. “Tussen mijn 16 en 36 jaar ging er bijna geen dag voorbij zonder dat ik suïcidale gedachten had”, bekent ze in ‘Story’. Maar dankzij een goede psychiater heeft ze vandaag rust gevonden. “Mijn leven is een speeltuin geworden. Dat was het vroeger nooit.”