De werknemers van BenShot poseren trots met hun wapen.
Volledig scherm
De werknemers van BenShot poseren trots met hun wapen. © Twitter

Bedrijf trakteert elke werknemer op wapen als kerstcadeau: “Dan voelt iedereen zich veiliger”

WapensOpmerkelijk initiatief van het Amerikaanse bedrijf BenShot: elke werknemer krijgt een wapen naar keuze als kerstcadeau.

32 reacties

  • Geert Vaelen

    5 jaar geleden
    Euh, als ik weet dat iedereen rondom mij een wapen op zak heeft, voel ik me toch onveiliger dan dat er niemand eentje heeft hoor. Die Amerikanen denken andersom precies. Met iedereen een wapen te geven, maak je het niet veiliger, integendeel. Ze zijn ook nogal nerveus in hunne vinger, een schot is dan snel gelost he.
  • Patrick Voet

    5 jaar geleden
    Wat een onzin. Bij ons, waar enkel criminelen wapens hebben is het toch veel veiliger. Touwens, met onze wetgeving zit je langer vast dan de crimineel als je jezelf beschermt en terug slaat.
  • Wendy Warens

    5 jaar geleden
    Dirk, leer zelfverdediging, Krav Maga of Judo en er zal niemand jou kunnen carjacken. Haal een kruisboog voor in huis als er inbrekers zijn of leid een hond op. Geen geweer nodig om je te kunnen verdedigen, integendeel, geweren zijn voor lafaards.
  • Wendy Warens

    5 jaar geleden
    Idioten, ondertussen wel nog nooit zoveel schietpartijen op school en meer. Wapens in de V.S. hebben meer kinderen en eigen burgers gedood op een jaar tijd dan de hele oorlog in Irak.
  • DIRK VAN DESSEL

    5 jaar geleden
    Prachtig initiatief, in de USA IS het "Recht op Zelfverdediging" immers geen hol begrip zoals bij ons. Wat zou ik kunnen ondernemen bij gewapende car- of homejacking zonder wapen te mijner verweer ? Niks ! Gewoon zonder weerstand laten bestelen en daarna de Politie bellen ? Politiek-correct zou het wel zijn maar........ of het een echte "oplossing" is ?