Links: Marija Bogojevska. Rechts: Karim Mejjati.
Volledig scherm
Links: Marija Bogojevska. Rechts: Karim Mejjati. © rv

Vriendin van Veljkovic verlost van enkelband, makelaar Mejjati vrijgelaten na betalen van 20.000 euro in Operatie Propere Handen

VoetbalschandaalIn operatie ‘Propere Handen’ zijn voetbalmakelaars Karim Mejjati en Dragan Siljanoski en de vriendin van spilfiguur Dejan Veljkovic vrijgelaten onder voorwaarden. De makelaars moeten wel eerst een borgsom betalen, in het geval van Mejjati bedraagt die 20.000 euro, alvorens hij vrijdag of maandag effectief vrijkomt. Marija Bogojevska is verlost van haar enkelband.

27 reacties

  • Philippe De Naeyer

    5 jaar geleden
    Waarom zagen over die 20000€? Het is toch niet omdat iemand rijk is, dat hij strenger gestraft moet worden. Dat zijn geld dat hij onrechtmatig verdiend heeft, verbeurd verklaart moet worden, zeker! Maar de borgsom moet voor iedereen gelijk zijn.
  • Guy Moreels

    5 jaar geleden
    Best dat men Vertenten morgen naar huis laat gaan. Heeft Rieder toch een pluim om op zijn hoed te steken. Maar beide scheidsrechters zijn geschorst door de KBVB en zijn hun FIFA-badge kwijt. En daar kan deze rechtbank niets aan verhelpen. Komen ze ooit nog op de Belgische velden ? We zijn zeker zover nog niet. Maar....kassa kassa voor de Advocaten. Ach...wat een klucht !
  • Harry Vankrinkelen

    5 jaar geleden
    Heren rechters !!!! in het voetbal word er met miljoenen gegoocheld niet met 20000 euro misschien U wat meer verdiepen in deze materie!!!!! of bijlessen volgen betreffende het juist toepassen van de strafmaat!!!
  • ronny stommeleer

    5 jaar geleden
    ale daar gaat men sexual fantasy..........
  • Benny Coomans

    5 jaar geleden
    20.000€ voor iemand die miljoenen verdient, wat een lachertje