Monmouth County SPCA, NJ State Police
Volledig scherm
© Monmouth County SPCA, NJ State Police

Politie vindt 161 verwaarloosde honden in woning. En 44 andere in diepvries

BuitenlandDe Amerikaanse politie heeft een lugubere ontdekking gedaan toen ze samen met de gezondheidsinspectie een naar uitwerpselen stinkend huis binnenviel in New Jersey. De bewoonster bleek er maar liefst 161 honden te houden in erbarmelijke omstandigheden. En dan hadden de agenten nog niet in de diepvries gekeken.

18 reacties

  • Caroline Bex

    5 jaar geleden
    Mij lijkt het iemand met psychische problemen die haar beesten niet meer te baas kon... Ondertussen kweekten de honden lustig verder en werd het probleem niet te overzien. Interneren zou ik zeggen!
  • Maria Leten

    5 jaar geleden
    Hoe kan het dat dit zolang duurt voor iemand dit doorgeeft, woont ze op een eiland soms?? 161??? Wat een onmens zeg en dan nog ni toegeven. Duidelijk iets mis in bovenkamer. Hopelijk komen ze allemaal goed terecht, want ze is niet de enige die zo een domme dingen doet
  • rik lagrou

    5 jaar geleden
    Niemand in haar omgeving heeft het teveel aan honden opgemerkt Niemand is buurt gaan wandelen ??Ze zien niet ondervoed uit En dode dieren in diepvries Andere begraven ze ?
  • Katrien Caers

    5 jaar geleden
    De honden zien er wel doorvoed uit. Het lijkt mij eerder een onbekwaam iemand met goede bedoelingen. Er zijn er anderen..
  • marissa declerck

    5 jaar geleden
    Hopelijk vinden de dieren een betere en goede thuis......