EPA
Volledig scherm
© EPA

Facebook-CEO Zuckerberg reageert op beschuldigingen New York Times

CEO van Facebook Mark Zuckerberg heeft gereageerd op de beschuldiging dat Facebook actief heeft geprobeerd critici van het bedrijf in diskrediet te brengen door ze te linken aan George Soros, een invloedrijke joodse filantroop en Facebookcriticus. Het was de Amerikaanse krant de New York Times die daarover berichtte. 

3 reacties

  • Tom Hermans

    5 jaar geleden
    "dat hij niet op de hoogte was van de tactiek van het bedrijf tot hij het artikel in de Times las" Sure.. De taktiek van de leugen. Zoals Trump ook nooit iets weet of de n-va ook niet op de hoogte was van schild&vrienden. Telkens opnieuw dit patroon. Artikel in NY Times is trouwens een serieuze eye-opener voor iedereen die nog op Facebook zit..
  • DIRK VAN DESSEL

    5 jaar geleden
    "Antisemietische lastercampagne tegen Soros" ? Maar Zuckerberg is toch zelf een notoir lid van het joodse bevolkingssegment ! Hoezo dan "antisemitisme" ? Dit klinkt volkomen ongeloofwaardig.
  • Jean-Paul Halsberghe

    5 jaar geleden
    jaja... uiteraard weet onzen aller vriend Marc hier niets van.. Zijn bestuursleden zijn eigenhandig overgegaan tot een van de meest verwerpelijke intermenselijke praktijken en zonder dat de kontrolefreak daarvan op de hoogte was.. Jaja het Facebook beest ontmaskert zichzelf