Corry van der Valk.
Volledig scherm
Corry van der Valk. © EPA

Lichaam Nederlandse vermiste van der Valk-telg na 17 jaar gevonden, Corrie nam vanuit Parijs de trein naar omgeving Dinant

Ruim zeventien jaar nadat Corrie van der Valk (58), telg van de bekende Nederlandse horecafamilie, spoorloos verdween, is het mysterie rond haar vermissing opgelost. De recherche heeft de familie Van der Valk gisteravond geïnformeerd dat het dode lichaam van Corrie in een graf in de provincie Namen is aangetroffen. Corrie van der Valk is zeventien jaar geleden, op 7 januari 2001, al overleden. 

39 reacties

  • Eduard Dierckx

    5 jaar geleden
    Een raar verhaal, waarom zou zij zich voor de trein gooien op die plaats? Wat verklaarde de machinist hierover? Late reactie van de familie? Allemaal vraagtekens maar een misdrijf blijkt uitgesloten??
  • Jan Vanachter

    5 jaar geleden
    In Kalmthout is er in de heide ooit ook eens een skelet gevonden dat nooit geidentificeerd is geworden en begraven ligt op de begraafplaats van Heide. Als ik dan zo iets lees vraag ik me af of daar nog onderzoek wordt naar gedaan. Daar moeten toch ook familieleden zijn die hun familielid missen.
  • Pedro Vanbesien

    5 jaar geleden
    In de jaren '80 werden DNA-testen uitgevoerd volgens de RFLP-methode. Aan de hand van deze DNA-test kon met 99,99% zekerheid het vaderschap bepaald worden.Dus, indien men de moeite had gedaan kon men zeker de identiteit van het slachtoffer natrekken. De familie van der Valk had zeker het geld om het te laten uitvoeren.
  • willy verbeeck

    5 jaar geleden
    de hoogste tijd dus om bij de geboorte dna stalen af te nemen.
  • etienne vijverman

    5 jaar geleden
    een zeer verdachte zaak pas na 17 jaar plots de oplossing ..... en dan nog oficeel begraven ......