AFP
Volledig scherm
© AFP

Protest tegen brexitakkoord neemt toe: “We willen nieuw referendum”

In Londen hebben honderden mensen gisteravond geprotesteerd tegen het brexitakkoord. De protestanten vragen een nieuw referendum over een uitstap uit de Europese Unie. Premier Theresa May verdedigde gisteren het akkoord met hand en tand in het Lagerhuis.

104 reacties

  • Dirk Thyssen

    5 jaar geleden
    Hebben die geluk dat ze van dit kunstmatig gecreëerd parlement vanaf zijn zeg . Gewoon een bende ouwe graaiers uitgerangeerd in eigen land ,en daarna als beloning hun zakken mogen gaan vullen. Wat heeft dit voor ons de gewone man aan voordeel opgebracht ? Torenhoge brandstof , grenzeloze immigratie die door ons de gewone werkende man betaald dient te worden,het gevolg de bevolking gaat gebukt onder veel te zware belastingen . En nu de voordelen wel euh ......
  • Jean-Claude Van Meirhaeghe

    5 jaar geleden
    De EU geeft voor en nadelen, maar de nadelen liggen altijd bij de werkmensen en de multinationals krijgen de voordelen en meer moet je daar niet achter zoeken
  • Frans Peeters

    5 jaar geleden
    De Britten willen enkel meer en met een voet in EU en de andere van plichten erbuiten, hadden wij maar zo een regering
  • Gilbert Vermeersch

    5 jaar geleden
    Ik vind voor de tweede maal de Brexiters lafaards. Een referendum op basis van leugens en nu ze de kans hadden May, met zachte exit, eruit te gooien, wat zij wilden geven ze weer afwezig. GB had te veel zeggingschap, te veel voordelen en een veto. Ze mogen er terug in, maar zonder die voordelen. Ben 100% pro-EU, 45% tegen hun beleid.
  • guido Bervoets

    5 jaar geleden
    Een van de grootste voordelen van de EU is dat ze de binnengrenzen hebben opengegooid voor het goederen- en personenverkeer zodat er vrije handel ontstond en er geen kilometerslange files meer stonden aan te schuiven aan de grensovergangen. Alleen al daardoor kregen onze economieën een geweldige opstoot en hebben we onze welvaart kunnen behouden binnen de geglobaliseerde wereld met supereconomieën. Zij die uit de EU willen dwalen big time..