GAIA
Volledig scherm
© GAIA

GAIA lanceert schokkende tv-spot tegen biggencastratie: “Teelballen worden zonder verdoving verwijderd”

Vandaag lanceert GAIA een nieuwe campagne voor een verbod op de chirurgische castratie van biggen. De tv-spot van 30 seconden toont gepigseld hoe biggen chirurgisch gecastreerd worden. Opgelet: de beelden kunnen als schokkend ervaren worden.

19 reacties

  • ingrid mertens

    5 jaar geleden
    Groot gelijk Louis Smeekens! Deze dierenbeulen moeten gestopt worden! Respect voor de dieren is ook hier weer ver te zoeken!!
  • PIETER ROGIERS

    5 jaar geleden
    Dat Gaia dan ook eens haar donatiefortuin publiekelijk maakt!! Op hun jaarrekening 2017 die ik opvraagde bij NBB: een eigen vermogen van bijna 3.000.000 € en voor meer dan 1.300.000 € aan geldbeleggingen! Uw donaties komen dus NIET bij de dieren terecht!!!
  • Marc Puystiens

    5 jaar geleden
    Marc Spandel, De reden waarom Gaia dit opnieuw in het nieuws brengt is omdat er niets werd gedaan terwijl deze praktijken verder gingen. Misschien moet u misschien minder passief toekijken ipv zo actief te reageren?
  • Eugene Peeters

    5 jaar geleden
    Dat het schokkend is kunnen die mannen van GAIA echt weten! Ze zijn echte ervaringsdeskundigen. Zo spreken ze toch!!!
  • Marc Spandel

    5 jaar geleden
    Lachwekkend! Decennia geleden werd er al officieel 'VERBOD' uitgevaardigd op dergelijke marteling van dieren. Bijgaande straffen en controles werden uitgevaardigd, en nu komt GAIA zeveren, alsof dit 'nieuws' is. Gaia zou beter méér controles (laten) uitoefenen op die praktijken en bij vaststelling van wetsovertreding direct een klacht neerleggen i.p.v. passief te blijven toezien.