BELGA
Volledig scherm
© BELGA

FT België (16/11). Union zet tweede periode in met zege bij OHL - Makelaars niet welkom op Pro League-overleg

59 reacties

  • Gaston Foubert

    5 jaar geleden
    Ach rikske, altijd provoceren en dan verwondert zijn dat je het deksel op je neus krijgt.
  • Jefke Soepkieken

    5 jaar geleden
    Roger en Herman moeiden zich nooit met het sportieve, - toch niet dat ik weet - was het voetbal dan zoveel beter? Al sedert Jacobs trainer was trok het voetbal al op nix. Is er nu een voorzitter die amper 6 maanden eigenaar en zich wel moeit en het is weer niet goed. Ik geef Coucke gelijk. Hein zijn voetbal rendeert niet! Mag de voorzitter dan nog zijn gedacht geven of niet? Tenslotte speelt Heintje met Coucke zijn geld!
  • Joachim Albert

    5 jaar geleden
    HVH wil zijn ontslagvergoeding, ambras zoeken met voorzitter... het loopt niet en hij ziet het niet meer zitten, sowieso zal Gent, Genk of misschien buitenlandse subtopper (Duits of Holland) hem binnen half jaar vragen als trainer. Hij kan alleen verliezen als hij nog lang blijft want het draait niet. en 1 a 2 miljoen om daarna ergens anders te herbeginnen, waar moet ik tekenen?
  • Max Dante

    5 jaar geleden
    Simpel, als Coucke sportieve beslissingen gaat nemen in de plaats van de trainer gaat het nog verder naar de kloten, en het is al Niveau 4..
  • Jef Lois

    5 jaar geleden
    Laat Billie Turf de B ploeg trainen en laat T2 de eerste ploeg enkele weken trainen en kijk dan naar hün resultaat dan weten jullie direct of het aan billie Turf ligt. Voor zijn systeem heeft hij geen spelers en hij is te koppig om te veranderen. Dus Couce stuur hem naar het B elftal