Hallucinante video: dronken student gooit kat van residentie in Kortrijk

Een filmpje, waarin te zien is hoe een aangeschoten student een kat van een residentie gooit op de campus van de universiteit Kulak in Kortrijk, gaat viraal. Misnoegde mensen roepen op om de dader zélf van het gebouw te gooien.

133 reacties

  • Jan Baroen

    5 jaar geleden
    Mijnheer Leenknecht, wat bedoelt u nu eigenlijk met het volledige artikel, de bedoeling of de oorzaak? Bedoelt u daarmee dat hij die de kat gegooid geeft, niets te verwijten valt omdat een kat zo volgens u altijd op haar 4 poten valt of omdat het toch maar een zwerfkat is? Als u van 8 meter hoog springt of geduwd wordt, dan zal u misschien ook op uw benen terecht komen, maar in welke staat?
  • chantal gailiaert

    5 jaar geleden
    zo mensen mogen geen dieren hebben levenslang verbod op huisdieren
  • Maxim Desmedt

    5 jaar geleden
    Geef huisdieren dezelfde beschermende rechten als aan mensen, zulke misdrijven dienen zwaar bestraft te worden, dronken of niet. dier of mens - als men leed veroorzaakt aan eender dewelke dient men op te draaien voor het veroorzaakte leed!
  • Myriam Van Reck

    5 jaar geleden
    Een kat valt helemaal niet altijd op haar pootjes dat is een fabel ! Aan die student is een dikke vijs los !
  • Jeff Smulders

    5 jaar geleden
    Geef het katje maar aan mij dan heeft mijn kat een speelvriendje en wij zullen er goed voor zorgen. Het kat ik vraag mij af wie het echte beest is?je zal bij ons in de zevende hemel zijn. Wat beziekt mensen trouwens om het leven van anderen op het spel te zetten.