Foto van maart dit jaar, ook toen sneeuwde het in ons land.
Volledig scherm
Foto van maart dit jaar, ook toen sneeuwde het in ons land. © Photo News

Vanaf woensdag wordt het flink kouder en kan het sneeuwen

Mogen we midden volgende week de eerste vlokken verwachten? Volgens de voorspellingen wordt het alvast een stuk ijziger en is er kans op sneeuw.

11 reacties

  • robrecht Peeters

    5 jaar geleden
    de kleine ijstijd komt eraan nu de zon de activiteit op zulk een laag pitje zette waarvoor men moet teruggaan tot de 16/17 eeuw voor zoiets gelijkaardigs wanneer een kleine ijstijd het voor het zeggen had. De winter van 2003 was een voorsmaakje voor wie het zich nog kan herinneren...……...
  • De Waen Luc

    5 jaar geleden
    Overal een maand te vroeg sneeuw en vele kouderecords sneuvelen...jaja global warming is de oorzaak (sarcasme)...
  • Jan Van Gent

    5 jaar geleden
    Ze moeten toch aankondigen dat ze nu het zout gaan smijten om aan te tonen dat het budget wordt gebruikt al smijten ze effectief zout van nog de voorraad van 2014 het jaar na de extreme koude en sneeuw winter sedert dan is er niet echt veel gevallen .
  • danny van camp

    5 jaar geleden
    ze zijn weer aan't overdrijven , het kan een paar dagen 's nachts lichtjes vriezen en woensdag misschien een paar vlokjes sneeuw . wat gaan ze zeggen wanneer het echt wintert ? de mensen zijn niks meer gewoon
  • Peter Nols

    5 jaar geleden
    Geen probleem, telkens die smeerlapperij dreigt gaan mijn fiets en ik 1500km zuidelijker in het zonnetje blinken. Telkens een zalig gevoel, 's morgens heel vroeg vertrekken in de koude, het vliegtuig dat de-iced wordt en na de lunch al wat losrijden in een deugddoend zonnetje. Ticketprijs voor mij 49,99 euro, voor de fiets van 7 kg wel 50 euro.