Jo Vandeurzen
Volledig scherm
Jo Vandeurzen © Photo News

Jo Vandeurzen (CD&V) stapt in 2019 uit nationale politiek: CD&V’ers vol lof op Twitter

Jo Vandeurzen (60) stopt met de nationale politiek, zo zegt hij vandaag in het weekendinterview met Het Belang van Limburg. Wat hij na de verkiezingen van mei 2019 gaat doen, weet de Vlaamse minister van Welzijn en Volksgezondheid nog niet. "Ik heb geen plan, ik heb geen jobaanbod, ik laat alles open", klinkt het. Op Twitter circuleert alle lof voor Vandeurzen. 

53 reacties

  • stephen Lamon

    5 jaar geleden
    nu nog een postje bij 1 of andere bank of bij een non-profit wat handtekeningen zetten en zijn broodje is gebakken
  • Fonz Ooms

    5 jaar geleden
    60 jaar en nog een nieuwe wending? Ergens, ergens zit er een benoeming aan te komen. Hopelijk stoppen er nog wat "iconen" en komt er eens wat nieuw bloed in de politiek. Altijd verplicht op dezelfde MOETEN stemmen is niet plezant. Altijd dezelfde zever, beloften, leugens.
  • Peter Nols

    5 jaar geleden
    Je mag nog dagen zoeken, maar één deftige verwezenlijking ten voordele van iemand die niet tot zijn bende behoort zal je niet vinden. Onnavolgbaar in wat betreft naast de kwestie praten en de mensen met een kluitje in het riet sturen. Zal nu wel een twintigtal goed betaalde mandaten gaan bekleden en familie en vrienden installeren in van die lucratieve jobkes. Gewoon een CVP-fossiel die enkel gezorgd heeft voor het welzijn van de tjeven.
  • lieve rigo

    5 jaar geleden
    Hij verlaat het zinkende schip dat gedoopt is met de naam CD&V. Na 36 jaar alsof dat een prestatie is.
  • Elisabeth Van Der Hauwaert

    5 jaar geleden
    Ze zitten allemaal "binnen" op 60 jaar van hun jarenlange graaicultuur en kiezersbedrog!