Van Damme en De Camargo juichen.
Volledig scherm
Van Damme en De Camargo juichen. © BELGA

VIDEO. KV Mechelen geeft dubbele voorsprong tegen tienkoppig Lommel bijna uit handen, maar wint wel na controversiële treffer in het slot

Eerste klasse BHet heeft wat voeten in de aarde gehad, maar KV Mechelen is de tweede periode in 1B toch gestart met een zege. Tegen Lommel - dat een helft met tien speelde na de uitsluiting van Bitsindou - gaf het een 2-0-voorsprong bijna uit handen. In de 87ste minuut zorgde Joachim Van Damme voor de verlossende 3-2. Een controversieel doelpunt, want de bezoekers hadden namelijk een voorafgaande fout van De Camargo gezien. 

36 reacties

  • Rudi Mertens

    5 jaar geleden
    Westerlo en Lommel , kleine clubs , worden gewoon uit 1B gefloten , er zit te weinig geld in , kunnen geen wedstrijdenkopen.
  • Anoniem

    5 jaar geleden
    KV Mechelen, Moeskroen, Eupen,om naast onze Belgische toppers ook de buitenlandse topploegen niet te vergeten zoals Manchester City en PSG (noblesse oblige). Het ganse voetbal is zo ziek als een koe met de dolle koeienziekte. Stop dit circus en blijf van onze RSZ af , met andere woorden stop de voordeeltjes voor deze maffiabende.
  • Bart Cornelis

    5 jaar geleden
    Ja Rudi droom verder... omdat Moeskroen ze als geschenk geeft en Eupen is al jaren benadeeld wat een excuus ik bedoel gewoon dat ze alles moeten checken want het is alleen Kvm dat boven komt maar de rest is zuiver zeker.
  • ETIENNE LAUWEREYS

    5 jaar geleden
    Hopelijk zakken die indien hun schuld bewezen word.
  • Piersoul Rudi

    5 jaar geleden
    Mr Bart Cornelis; Dat Eupen 3x scoort in 10´ vonden wij hier in Eupen eveneens vreemd. Maar Eupen daaraan de schuld te geven is even absurd als te zeggen dat konijnen eieren leggen. Als Moeskroen niet wil spelen en de doelpunten (mischien) als geschenk aanbiedt, dan is dat niet de de schuld of te wel het probleem van de tegenstander. Overigens Eupen wordt sinds enkele jaren al meermaals benadeeld door verscheidene scheidsrechters, waaronder Vertenten, Delferiére, Visser en andere Lardot´s.