Nadine Dorries (Conservative Party).
Volledig scherm
Nadine Dorries (Conservative Party). © AP

Britse politica die ijverde voor brexit vindt deal van Theresa May maar niks “want Verenigd Koninkrijk heeft nu niets meer te zeggen in de EU”

“De deal van premier Theresa May geeft ons geen inspraak in de Europese Unie, geen stemmen, geen Europarlementsleden, geen Eurocommissarissen. Dit is heel triest.” Het is een uitspraak die kan tellen uit de mond van een fervente voorstander van de brexit. Brits parlementslid Nadine Dorries krijgt dan ook uit verschillende hoeken de wind van voren.

92 reacties

  • Gerrit Mangé

    5 jaar geleden
    Als zelfs een parlementslid niet snapt wat een Brexit betekend hoe kan het volk dat dan nog misleid werd ten volle de consequenties snappen en gewetensvol kiezen? Deze mevrouw zou echter beter terug gaan spelen met kookpotten want dit is haar beroep en als zij het al niet weet ???
  • JAN krommentak

    5 jaar geleden
    Wel er uit is er uit willen zij nog ergens samenwerken ok maar zonder zitje in Europa zij houden vast om er uit te stappen en hun eigen ding te doen en op sommige vlakken toch samen te werken wel dat is hun keuze door nu alles te bekijken hebben ze ook vastgesteld dat er gigantische problemen op hun afkomen maar men wil dit niet toegeven en de burgers zwijgen !
  • Leo Duym

    5 jaar geleden
    @Ferdinand Engelbeen, ik ben blijkbaar één van de weinigen die je gelijk geeft. Je zegt: Die dame heeft wel degelijk gelijk: als die deal doorgaat, dan moet het V.K. wel de Europese richtlijnen volgen, maar heeft ze zelf geen enkele inspraak meer in die richtlijnen.
  • Ivo Vangeel

    5 jaar geleden
    Wat en soep da al is,die brexit.Chezus!
  • Dirk De Meyer

    5 jaar geleden
    Ook het grootste licht in het britse parlement blijkbaar....