Bart Vertenten vlak na zijn vrijlating.
Volledig scherm
Bart Vertenten vlak na zijn vrijlating. © Photonews

Vertenten vecht ontslag aan voor arbeidsrechtbank, advocaat Rieder haalt uit naar Duchâtelet: “Alles wat hij in het voetbal deed, is mislukt”

Operatie 'Propere handen'Scheidsrechter Bart Vertenten stapt naar de arbeidsrechtbank om zijn ontslag als scheidsrechter aan te vechten. Dat kondigde zijn advocaat Hans Rieder vandaag aan in ‘De zevende dag’. De raadsman deelde ook een sneer uit naar Roland Duchâtelet. “Alles wat hij in het voetbal heeft gedaan, is mislukt.”

151 reacties

  • Lucas Theophiel

    5 jaar geleden
    Vertenten de manager van de toekomst . Kent nu de knepen van het vak heel goed ?
  • Roger Deprez

    5 jaar geleden
    Niet zo een goede beslissing van Vertenten want hij is aangeschoten wild en dat wil zeggen dat deze man bij de minste verkeerde beslissing het volledig stadion over zich krijgt. Komt het voetbal zeker niet ten goede.
  • Valentin Valmont

    5 jaar geleden
    Sorry maar die telefoontjes met de spelersmakelaars en hem zijn er wel geweest. Of er nu een procedurefoutje is of niet, het gedrag van deze man in zijn functie is ontoelaatbaar. Het gedrag van zijn media-advocaat al evenmin.
  • Anoniem

    5 jaar geleden
    Mr Duchatelet is een van de weinige club eigenaars die heeft verdiend aan zijn bezit van Standard en STVV en nu Dmm in een houtgreep heeft. Dus, een van de beste voetbal zakenlieden. Hij is een man van principes ook. Hij is gedegouteerd uit het voetbal gestapt maarvwel met winst. De man verdient respect
  • Roos Desreveaux

    5 jaar geleden
    Ik geef vertenten geen ongelijk dat hij verdere stappen onderneemt, alleen om zijn naam te zuiveren, hij is verdacht maar er is nog niks bewezen dat hij schuldig is aan de verdachte feiten waarvoor hij is aangehouden, maar op het veld zal hij toch nooit meer komen, niemand zou hem vertrouwen, dat is menselijk