Bob Peeters verbaal erg fel in de clinch met scheidsrechter Vermeiren.
Volledig scherm
Bob Peeters verbaal erg fel in de clinch met scheidsrechter Vermeiren. © Proximus Sports

Razende Bob Peeters gaat ref net niet te lijf na verlies Westerlo tegen Beerschot-Wilrijk: “Het boeit me niet als ze me schorsen tot het einde van het seizoen”

Proximus LeagueBeerschot-Wilrijk heeft zich dankzij een 1-2-zege in Westerlo naast KV Mechelen en Union gehesen in de strijd om de tweedeperiodetitel in 1B. Bob Peeters was ziedend op ref Vermeiren wegens de penalty die Westerlo tegenkreeg voor de 1-1.

89 reacties

  • Meert Dominique

    5 jaar geleden
    Volgens Bob Peeters moeten de scheidsrechters perfect zijn. Kijk naar jezelf, Bobo. Hoeveelste club als trainer de laatste jaren? Steeds afgedankt wegens niet goed genoeg, maar je krijgt ook telkens een nieuwe kans. Het is goed om in het eigen ziel te kijken 's avonds voor het slapengaan...
  • Herman Valaert

    5 jaar geleden
    Soms hebben trainers gelijk ......
  • Edwig Smeets

    5 jaar geleden
    dit was dik er over van Bobke, zoiets zeg na een wedstrijd op een perconferentie als de rust terug gekeerd is.
  • Alfons Detemmerman

    5 jaar geleden
    Beerschot heeft vorig jaar de promotie gemist door een penalty die betaald werd vanuit Monaco. Dus nu ook penantie is penantie hè
  • Anoniem

    5 jaar geleden
    Dit is 100% strafschop! hij trekt eerst de speler naar de grond, wat op zich al een strafschop is gezien de bal hun richting uitkwam en dan maakt hij nog duidelijk een beweging met de arm naar de bal! hier beweren dat het geen strafschop is?? En dat voor een analist! Het zal gewoon frustratie zijn dat hij niet gewonnen heeft.