Lauryn Hill
Volledig scherm
Lauryn Hill © EPA

Lauryn Hill laat publiek twee uur op zich wachten in Vorst en geeft er na drie kwartier de brui aan

Een hoop teleurgestelde fans. Dat laat Lauryn Hill achter na haar korte passage gisteravond in Vorst Nationaal. De hiphopzangeres verscheen meer dan twee uur te laat op het podium. Na ruim drie kwartier gaf ze er vervolgens alweer de brui aan. Veel fans dachten dat het concert afgelopen was en vertrokken, maar Hill herpakte zich en keerde uiteindelijk toch terug om haar set af te werken.

38 reacties

  • Hans Engelen

    5 jaar geleden
    Zo grappig dat mensen dat soort gedrag nog ver-excuseren ook. Ach ja 't is jullie geld en tijd. Als je het niet erg vind dat er met 'uw voeten gespeeld' wordt verdient ge het ook om zo te kijken gezet te worden.
  • Sara Peeters

    5 jaar geleden
    Niemand weet wat er achter de coulissen afspeelt vooraleer hier iedereen Lauryn aanvalt, je moest zelf slecht nieuws krijgen en daarna nog optreden eens zien of jullie dat kunnen! Ze is terug gekomen das wat telt, als echt fan wacht je gewoon.
  • Leopold Vanhoof

    5 jaar geleden
    Er moest geen kat niet meer gaan kijken, ze verdient dat gewoon niet.
  • Liliane Depauw

    5 jaar geleden
    Gewoon geen fan meer van zijn en dan zeker niet naar concerten gaan, dat is geen persoon die dankbaar is aan haar fans, zonder fans
  • Rik Duyvejonck

    5 jaar geleden
    Geld terugvragen aan de organisator! De tijd is weg dat die pipos mogen doen wat ze willen! Het leven is veel te duurgeworden om onnozelheden uittelaten halen.