Kankercellen.
Volledig scherm
Kankercellen. © Thinkstock

Veelbelovend onderzoek: dit virus kan kanker doden en voorkomen dat hij terugkeert

Britse onderzoekers hebben virussen ingezet om kanker te bestrijden én te voorkomen dat de ziekte terugkeert. Hoewel de doeltreffendheid nog moet bewezen worden bij mensen, spreken wetenschappers al van “veelbelovende resultaten”.

7 reacties

  • Peter Van de Velde

    5 jaar geleden
    Hopelijk horen we er nog van... Hoeveel positieve berichten zijn er al niet geschreven? Hetzelfde met de o zo hoopgevende behandelingen van Multiple sclerose, zoveel geld reeds ingezameld...een familielid lijdt daar reeds 45 jaar aan, nu in soort rusthuis, nooit nieuwe medicijnen gekregen, nooit enige verbetering, nooit enige voorstellen gedaan, niets.
  • Freddy De Vos

    5 jaar geleden
    Ik hoop dat men die ziekte ooit kan uitroeien. Dagelijks sterven er mensen. :(
  • Filip Vanlaeken

    5 jaar geleden
    Ja zo moet het toch ergens beginnen... maar bedenk dit : stel dat iemanc een simpel, goedkoop vaccin ontwikkelt tegen kanker, dan zij er miljarden gemoeid met het verbergen saarvan. Toch maar oppassen voor de farmaffia !
  • L Lv

    5 jaar geleden
    Eindelijk,met plezier geef ik geld en steun aan dergelijke onderzoeken,meer mensen moesten dit doen . Aan alle mensen die met deze ziekte te maken hebben sterkte en heel veel moed eveneens aan de vrienden en familie. Ook bedankt aan HLN om vorig ongepast bericht te verwijderen
  • Jos Vervoort

    5 jaar geleden
    Samen met het vallen van de bladeren: het ontdekken van een middel tegen kanker. *geeuw*