© AP

‘Sex and the City-actrice’ heeft spijt van eigen bruidsjurk

Actrice Sarah Jessica Parker mag dan al 19 jaar gelukkig getrouwd zijn toch heeft de ‘Sex in the City-ster’ spijt van één ding: haar bruidsjurk.

lla

Parker, voornamelijk bekend als Carrie Bradshaw in de populaire serie ‘Sex in the City’, stapte in 1997 in het huwelijksbootje met acteur Matthew Broderick tijdens een onverwachte plechtigheid in de Angel Orensanz Synagoge in het Amerikaanse New York. Honderd nietsvermoedende gasten woonden de plechtigheid bij en konden hun ogen amper geloven toen Parker haar jawoord gaf in een zwarte jurk van het New Yorkse label Morgane Le Fay. “Mocht ik de klok kunnen terugdraaien, ik zou voor een witte jurk kiezen”, zegt Parker in een interview met Andy Cohen, presentator van de show ‘Watch What Happens Live’. Ik heb voor zwart gekozen omdat ik niet in het middelpunt van de belangstelling wilde staan. Ik voelde me beschaamd dat ik tijd besteedde aan het uitzoeken van een bruidsjurk. Ik kende een winkel die ik leuk vond en wat er ook in het rek hing, ik zou het gewoon kopen. En dat deed ik.”

© AFP

Tweede kans ?

Mocht de actrice haar huwelijk met Broderick mogen overdoen, dan zou ze naar eigen zeggen de boel flink ‘opwitten’. “Ik zou kiezen voor een prachtige witte bruidsjurk met een enorme rok zoals ik 19 jaar geleden eigenlijk had moeten dragen.” Parker verwijst daarmee naar een eerder interview in 2015 waarin ze onthulde dat haar favoriete bruidsjurk afkomstig is van de Dominicaanse ontwerper Oscar De La Renta.

Maar wie weet kan Parker haar droom toch nog waarmaken nu zij en haar echtgenoot binnenkort hun twintigjarig jubileum vieren....

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER