Facebook
Volledig scherm
© Facebook

Vader van vijf heeft geen geld om kinderen kerstcadeautjes te kopen en doet wanhopige oproep op internet. 24 uur later heeft hij 2.000 euro

BuitenlandEen vader van vijf uit het Britse Hull die financieel in de problemen raakte toen zijn zwangere vrouw ziek werd, heeft een wanhopige oproep gedaan op het internet. Het zag ernaar uit dat hij zijn kroost geen kerstcadeautjes zou kunnen kopen en dat het dit jaar een feest in mineur zou worden, maar dat was buiten de vrijgevigheid van zijn medemens gerekend.

18 reacties

  • Stephanie Merckx

    5 jaar geleden
    Hun miserie is begonnen tijdens de laatste zwangerschap van de vrouw jullie doen precies of iedereen die kids heeft de perfecte zwangerschap heeft ik vindt het heel sjiek van deze man dat ie zen werk opofferd om voor zen vrouw te zorgen hoeveel mannen doen dit en nog beter dat hy hulp durft vragen ik wil jullie zien als jullie in de problemen komen echt de mensheid tegenwoordig allemaal hypocrieten
  • Gunter Verleyen

    5 jaar geleden
    Hoeveel van die 2000 gaat naar de kindjes? dit soort crowdfunding vertrouw ik voor geen cent
  • piet devlieger

    5 jaar geleden
    Maak geen vijf kinderen en je zal het al een stuk makkelijker hebben, man, dan hoef je geen angst te hebben over hetgeen de toekomst brengt en hoef je niet te gaan schooien.
  • mieke jansens

    5 jaar geleden
    bedelen noem ik dat
  • Steve Impens

    5 jaar geleden
    Ik gun het die man,zijn vrouw en zijn vijf kinderen van harte! Hij heeft dat geld ook niet gestolen-de mensen hebben dat uit eigen wil aan hem geschonken. Niks mis mee als je het mij vraagt. Het staat iedereen vrij zijn trots opzij te zetten zoals die man heeft gedaan en om hulp te vragen via GoFundMe,maar of iedereen ook iets zal krijgen is een andere zaak. Blij te zien dat er toch nog goedheid bestaat in het hart van sommige mensen!