Betoger met een masker van de Saudische kroonprins, met op de achtergrond foto’s van Jamal Khashoggi.
Volledig scherm
Betoger met een masker van de Saudische kroonprins, met op de achtergrond foto’s van Jamal Khashoggi. © REUTERS

Turkse website citeert geluidsopname van moord op Khashoggi: “Verrader, je krijgt je verdiende straf!”

Een Turkse website heeft enkele citaten van de geluidsopname van de moord op de Saudische journalist Jamal Khashoggi gepubliceerd. Die moord gebeurde op 2 oktober in het Saudische consulaat in het Turkse Istanbul. 

6 reacties

  • Tom Caers

    5 jaar geleden
    Zodra we niet meer afhankelijk zijn van olie valt Saoudi Arabië. Let maar op. Olie is hun enige macht en niet ver in de toekomst zal dit stoppen.
  • Bernard Verhelst

    5 jaar geleden
    Wanneer gaat de Turkse overheid nu eens AL zijn 'onweerlegbare' bewijzen aan de buitenwereld voorleggen? Duurt ook verdacht lang! Ofwel zijn ze nog niet klaar. Kan ook natuurlijk...
  • Johny deman

    5 jaar geleden
    Zo is de wereld. Tenzij wereldverbeteraars in belgie massaal chrononische olie-diarree krijgen, stel ik voor onze voornaamste bondgenoot in goedkope olie niet te fel te schofferen.
  • Sjonny Martero

    5 jaar geleden
    Gefolterd en in stukken gesneden. En de wereld kan niets doen door de macht van het geld? Wie energie produceert is duidelijk de sterkste. En België bouwt af en koopt het op een ander en moet nu deze winter de economie stilleggen om geen stroompannesbte hebben? En Tommelein blijft zichzelf als energiekoning voorstellen. Dégoutant gisteren in de afspraak hoe hij zichzelf steeds bloemen geeft.
  • Roger Rymen

    5 jaar geleden
    Akkoord dat Turkse overheid en media details over ontoelaatbare zaken vrijgeven. Maar het is zeer spijtig dat betreffende tientallen gevangen journalisten en honderden zogezegde dissidenten in Turkije de Turkse verontwaardiging oorverdovend stil is. Hoeveel van deze mensen werden daar in Turkije in de gevangenissen zwaar aangepakt?