Huidig burgemeester Hans Bonte (sp.a).
Volledig scherm
Huidig burgemeester Hans Bonte (sp.a). © Photonews

Vilvoorde heeft bestuursakkoord beet: sp.a, Open Vld, CD&V en Groen vormen meerderheid

In Vilvoorde (Vlaams-Brabant) hebben sp.a, Open Vld, CD&V en Groen een akkoord bereikt om de stad de komende zes jaar te besturen. De deal zal morgen worden toegelicht.

5 reacties

  • Valentijn Jacobs

    5 jaar geleden
    Binnen 6 jaar zal alleen het Vlaams Belang overal nog in de oppositie zitten, en kunnen we verkiezingen gewoon opdoeken, want de uitslag zal op voorhand geweten zijn, en ja er zijn al verschillende gemeenten waar dit werkelijkheid geworden is.
  • Fredien Vandervekens

    5 jaar geleden
    Veel "nieuwsoortige" coalities ! Minderheden die ….. met zijn "allen" een meerderheid vormen ! Spartelende "zelfverklaarde" democraten !
  • Michel Dierickx

    5 jaar geleden
    Het beste wat deze meerderheid kan doen is aansluiting zoeken bij en opgaan in Groot- Brussel. Of ze in Brussel staan te springen om Vilvoorde er als 20 ste gemeente bij te pakken valt af te wachten. Bonte slaagt in zijn opzet om Vilvoorde systematisch te verarmen en dit met andermans geld en het verwringen van de democratie. Veel geluk .
  • adam naaktgeboren

    5 jaar geleden
    Dan kunnen ze weer allemaal aan de vetpot zitten. We moeten niet raden wie er weer uitgesloten wordt. We zullen nog een teken geven mei 2019
  • Floris Nijs

    5 jaar geleden
    De "ware zelfbenoemde democraten' zijn terug samen. Ja wadde.