Stéphane Collin.
Volledig scherm
Stéphane Collin. © RTL

Bakker in zak en as na blokkade: “Ik ben het kotsbeu, ze hebben gewonnen. Ik sluit mijn online winkel”

BlokkadesHet protest tegen de hoge brandstofprijzen gaat ook in ons land onverminderd verder. De sfeer wordt grimmiger, in Feluy plunderden de ‘gele hesjes’ zelfs enkele vrachtwagens leeg. In het industriepark van Courcelles -aan de rand van de E42- werd vorige nacht een nieuwe blokkade opgericht. Voor Stéphane Collin, de zaakvoerder van een bakkerij, is het dé druppel. Hij stopt met zijn online activiteiten omdat zijn bestellingen nu al twee weken amper de deur uitraken. Daarmee verliest hij in een klap de helft van zijn inkomen.

105 reacties

  • Hendrik Patyn

    5 jaar geleden
    Hij heeft gelijk, het is goedkoop gewoon in het wilde weg te staken, ze konden beter Macron blokkeren, hij was nu toch juist in België. Als zelfstandige weet ik wat het is een zaak op te starten, door hard werk, veel steun van mijn familie en door vrijwaard te zijn gebleven van grote tegenslagen ben ik er uit geraakt
  • jean-pierre henrotte

    5 jaar geleden
    eric looyen... spijtig dat deze meneer niet het minste verstand heft van de uitbating van een kleine handelszaak. Niks, nul. ocharme !
  • Chris Devlaeminck

    5 jaar geleden
    Kunnen ze het leger er niet op af sturen?
  • Danny Schellens

    5 jaar geleden
    Mijnheer frans deddokker, ik zou zeggen wordt zelf eens zelfstandig, en kom binnen 5 jaar is terug,dan zullen we nog eens klappen... jullie Denken dat het bij de zelfstandigen allemaal rozengeur en maneschijn is??? Ik denk dat jij het systeem van onkosten niet helemaal begrepen hebt.... maar ja, de beste stuurlui staan aan wal zeker?.?
  • Sanne Vermeulen

    5 jaar geleden
    Staken tegen de stakers, goed idee, ik doe mee