'De Slimste Mens ter Wereld'
Volledig scherm
'De Slimste Mens ter Wereld' © VIER

‘Battles of the Barbies’ en een minister die ‘De Slimste Mens’ wil worden: het beste uit aflevering 23

TVNog eens een ‘good old’-afleveringetje van ‘De Slimste Mens ter Wereld’, met drie kandidaten die tot het allerlaatste moment van het laatste filmpje nog konden winnen. Een minister van Media, Cultuur, Jeugd en Brussel die tenminste voor één dag ‘Slimste Mens ter Wereld’ wordt en een ‘Battle of the Barbies’, waarbij ‘miss tactiek’ Rani flatert en naar huis moest. Het was genieten.

11 reacties

  • Jennifer Peeters

    5 jaar geleden
    Geen enkele aflevering gemist. Spijtig dat Rani eruit is. Toch weiger ik om maandag te kijken. De Crem moet ik niet!!!
  • Dominique Goens

    5 jaar geleden
    Ik denk dat Annelies van Herck express matig speelde om er zo vlug mogelijk uit te zijn. Spijtig dat Rani eruit is door mss stress of verspreking in finale??Maar als Rani terugkomt geef ik haar een kans om te winnen.Dit was trouwens de beste aflevering tot nu toe dit seizoen.
  • Bea Peys

    5 jaar geleden
    Awoerd voor Annelies! Zonder haar gekakel over of ze nu wel of niet zanger had gezegd, had Rani die tactische blunder zeker niet gemaakt
  • Angele Vanparijs

    5 jaar geleden
    Sympathieke man die Sven Gatz ! Jammer dat Rani het niet gehaald heeft, Annelies Van Herck stijf en deftig
  • Verstappen Martine

    5 jaar geleden
    Welke minister zei van de week nog dat het hard werken was in de politiek ? Wel ik heb genen tijd om in een Quiz op TV te gaan zitten. En is dat dan in zijn vrije tid of worden die uren aangegeven als werkende ?