De wandelroute naar het Vlaams Administratief Centrum loopt langs het Maximiliaanpark.
Volledig scherm
De wandelroute naar het Vlaams Administratief Centrum loopt langs het Maximiliaanpark. © Photo News

Vakbond wil dat ambtenaren pendelbus nemen na zeven overvallen aan Brussel-Noord

Volgens de socialistische overheidsvakbond ACOD werden sinds begin oktober al zeven ambtenaren overvallen op weg van of naar het treinstation Brussel-Noord. Dat meldt de krant De Standaard.

33 reacties

  • annie smith

    5 jaar geleden
    In andere steden ligt het Vlaams Administratief Centrum vlakbij het station. In Brussel moest het een eind van het Noordstation gebouwd worden. Begrijpe wie begrijpen kan. Voor veel pendelaars een uur meer per dag pendelen. En een ganse dag rijden er dieselbusjes rond om naar het passief gebouw te rijden. Misschien nog eens een reportage in de Ideale Wereld (waar men het protest van de ambtenaren in het belachelijke trok)?
  • johan vankeirs

    5 jaar geleden
    Het heeft maar één naam:schandalig beleid wordt hier gevoerd zonder enige verantwoordelijkheid en het word nog erger.Mei 19 kan hopelijk de redding brengen want zo kan het niet verder!
  • Herman Van Exaerde

    5 jaar geleden
    Hoogste tijd dat men Brussel verlaat en zich naar veiliger oorden begeeft.
  • Richard van Rijswijk

    5 jaar geleden
    Mensen op wie is er gestemd? Ze zijn al 6 jaar aan de macht en wat is er veranderd? Theo Francken is ook machteloos. Stoere praat verkopen op Twitter en sociale media is gemakkelijk. En daarbij komt geen enkele politieke partij gaat de massa immigratie oplossen! Ook het Vlaams belang niet. Mensen laat u niet bedotten.
  • Fred De Meulemeester

    5 jaar geleden
    Toch raar... En dat gebeurt allemaal in de straat van de... Jawel, staatsveiligheid!