© Mira Breban

© Mira Breban

© Mira Breban

© Mira Breban

© Mira Breban

thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null

Senioren samen aan tafel tijdens feestmaaltijd Seniorenweek

Woensdag 21 november organiseerde Dorpsrestaurant Hoeselt en het OCMW-Dienstencentrum een feestmaaltijd ter gelegenheid van de Hoeseltse Seniorenweek. Het werd een gezellig samenzijn met maar liefst 130 senioren. Donderdag 22 november zorgde de feestelijke smulnamiddag voor een overvol dienstencentrum met 54 deelnemers.

Mira Breban

De vrijwilligers van Dorpsrestaurant Hoeselt en die van het Dienstencentrum werkten hard samen om het feestdiner te doen slagen. Van een feestelijke zaal- en tafeldecoratie tot het rondbrengen van de apéritief, de bediening aan tafel en het opruimwerk achteraf.

Na een kort welkomstwoord en gedicht opende de centrumleider het feestdiner. Een gezellig ontmoetingsmoment met senioren uit 't centrum en de deelgemeenten; met senioren die lid zijn van een seniorenvereniging tot de niet-georganiseerden.De opdracht van het Dorpsrestaurant is dan ook mensen uit de buurt samenbrengen, de ontmoeting met dorpsgenoten en de mogelijkheid om nieuwe contacten te leggen. Heel wat mensen kijken uit naar die momenten omdat ze nog eens buiten komen en niet altijd alleen tussen die vier muren moeten zitten.

Wie graag wil deelnemen aan Dorpsrestaurant Hoeselt kan dat nog op:Woensdag 5 december, om 12 uur in GC Ter KommenDe menu: pompoensoep, konijn met fruit en puree en een dessert van de chef (aan € 6,00).

Woensdag 19 december, om 11.30 uur in GC Ter KommenKerstmaaltijd: kippensoep, hertenburgers wildsaus met gebakken witloof en Parijse aardappeltjes en feestdessert (aan € 7,00).

Voor info en inschrijvingen kan u terecht aan de OCMW Onthaalbalie, elke werkdag tussen 10 en 12 uur. Tel. 089/309 260

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer