BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Tien mensen opgepakt bij brandstofprotest, depot in Feluy blijft 's nachts nog gesloten

Afgelopen nacht werden tien mensen opgepakt bij het brandstofprotest van de gele hesjes. “Er zijn tien mensen aangehouden, vijf bestuurlijk en vijf gerechtelijk”, zegt de woordvoerder van minister van Binnenlandse Zaken Jan Jambon. “Het crisiscentrum volgt de situatie verder op, zoals het hoort.” Het brandstofdepot van Total in Feluy is opnieuw toegankelijk, maar zal ‘s avonds wel nog gesloten worden zolang het niet 100 procent zeker is dat de veiligheid gewaarborgd kan worden, meldt woordvoerder van Total Pascal de Crem.

43 reacties

  • Jean-Pierre Vercruysse

    5 jaar geleden
    De gewone burger is weer eens slachtoffer! Die gele hesjes blijken dit natuurlijk niet te beseffen, die slagen maar toe!.
  • Frans Peeters

    5 jaar geleden
    Juist in Nederland makro diesel gaan tanken 1,28€ maar hier de prijs naar onder, van alle soesjes en de media krijgt steun van het volk voor de regering?
  • DIRK VAN DESSEL

    5 jaar geleden
    Eindelijk !
  • Michael Dimers

    5 jaar geleden
    Relschoppers uit Brussel .. we weten al over welk volkje dit weer gaat !!! Een tekening is niet nodig !
  • Nicole Gloden

    5 jaar geleden
    Goed gedaan. Anders wordt het de totale anarchie en ik heb nu onderhand mijn buik vol van al die relschoppers die iedereen willen bestraffen voor de hoge brandstofprijzen, behalve diegenen die er werkelijk voor verantwoordelijk zijn. Zoals altijd trouwens... Laffaarden. Ga in de wetstraat staan hé.